400 גרם גבינת עיזים רכה (כמו פרומעז אך לא למריחה) או גבינת שמנת מוצקה
240 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 כוס פסטו כוסברה או פסטו ריחן מוכן,מסונן
1 כוס עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות היטב וקצוצות
פרחי אמנון ותמר לקישוט
אופן ההכנה
1. בקערת מערבל חשמלי, טורפים גבינות וחמאה. מרפדים תבנית או כלי עגול, רצוי עם דפנות "גליות" בקוטר 18 ס"מ או פחות (לא יותר), בנייר אפייה או בד גבינה לח.
2. מורחים 1/2 מהעיסה בפנים ועליה שכבה של פסטו, עוד שכבת גבינה ושכבה של עגבניות מיובשות (אפשר גם ליצור שכבות נוספות) מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר עד שהגבינה יציבה (אפשר להקפיא).
3. הופכים על צלחת אחת, שמים למעלה צלחת הגשה והופכים שוב בעדינות. מקשטים באמנון ותמר.