אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
מתכונים
 מרנג בטרייפל אגוזים וקרם מוקה-ברנדי
 לביבות דבלים ממולאות
 מרמלדת חבושים בציפוי סוכר

  עוגת גבינה ואפרסקים ללא אפייה / בני סיידא, מתוך הספר "משהו מתוק"

ציון גולשים:  (141 מדרגים)
חומרים
150 גרם בישקוטים
1 קופסה (850 גרם) שימורי אפרסקים או מישמשים, מסוננים
2 מכלים שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 כוס חלב
1 גביע שמנת חמוצה
500 גרם (2 קופסאות) גבינה לבנה 9%
2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
לקישוט:
עלי נענע טריים, או חצאי אפרסקים משומרים (לא הכרחי)
כלים:
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
  1. מרפדים את תחתית התבנית בבישקוטים. מניחים את הפירות על הבישקוטים.
  2. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה.
  3. שמים בקערה את החלב, השמנת החמוצה והגבינה, ומקציפים 2 דקות. מוסיפים את הפודינג, ומקציפים 3 דקות נוספות. מערבבים את התערובת עם הקצפת, ויוצקים על הפירות.
  4. מכסים בניילון נצמד, ומקררים במקרר למשך לילה.
  5. לפני ההגשה אפשר לקשט בפרוסות פרי ובעלי נענע.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©