ynet - סלט מנגולד ופטריות - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

סלטים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  סלט מנגולד ופטריות / רות

ציון גולשים:  (27 מדרגים)
חומרים
1 בצל קצוץ
1 כף שמן לטיגון
חבילת פטריות טריות, פרוסות
1 חבילת עלי מנגולד
חופן צנוברים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות מעט. מוסיפים מלח לפי הטעם ומורידים מהאש.
  2. בינתיים מרתיחים מים בסיר רחב, מוסיפים מלח ומכניסים את עלי המנגולד למים הרותחים. ממשיכים לבשל על להבה גבוהה 10-15 דקות, עד שהעלים והגבעולים מתרככים, אבל לא הופכים לסמרטוטיים. מסננים.
  3. קורעים את עלי המנגולד לקרעים גדולים, מוסיפים לפטריות שבמחבת ומערבבים. אין צורך להמשיך לבשל.
  4. מטגנים קלות את הצנוברים ומוסיפים לתערובת שבמחבת.
  5. מאד טעים בטמפרטורת החדר.




דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©