מכינים את הגלידה: מעבדים במעבד מזון את המנגו, הסוכר והחלבונים, עד שמתקבלת מחית חלקה. מעבירים לקערה, מוסיפים את השמנת ומערבבים קלות לקבלת תערובת אחידה.
מאחסנים את הקערה במקפיא, עד שהתערובת קופאת למחצה. מוציאים מהמקפיא, מעבירים למערבל ומקצפים במשך 2 דקות. מעבירים חזרה לקערה ומאחסנים בתא ההקפאה עד להגשה. רצוי להכין את הגלידה יום לפני ההגשה.
מעבדים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון לרוטב חלק. מקררים היטב. מגישים את הגלידה עם הרוטב הקר.