אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  תפוחים אפויים / דליה פון-לרנר

מתכון פשוט להכנה. אפשר להגיש בתור מנה אחרונה או בתור תוספת למנה עיקרית.

ציון גולשים:  (100 מדרגים)
חומרים
6-4 תפוחים חמוצים לבישול (מומלץ להשתמש בתפוחים מזן גרנד סמיט)
6-4 כפות צימוקים
60-50 גרם חמאה או מרגרינה
4-3 כפות סוכר חום או דבש נוזלי
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
  1. מוציאים את לבת התפוחים, כך שנוצר חלל במרכז כל תפוח. חורטים עם הסכין קו סביב אמצע קליפת כל תפוח, חותכים רק לעומק הקליפה כדי למנוע ממנה להתבקע בעת האפייה.
  2. מציבים את התפוחים בכלי חסין אש, וממלאים את מרכזם
    בצימוקים ואגוזים מעורבבים עם דבש או סוכר חום.
  3. שמים קוביית חמאה או מרגרינה מעל כל תפוח, ומפזרים מעל מעט סוכר חום.
  4. יוצקים מים לגובה של 1 ס"מ בתחתית הכלי. מכסים את התפוחים ביריעת נייר אלומיניום, לא מהדקים אלא מניחים חופשי על התפוחים.
  5. מכניסים לתנור בחום בינוני לכ-30 דקות. בודקים בעזרת שיפוד במבו, אם התפוחים התרככו. מוציאים מהתנור ומגישים.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©