אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט רוקט, משמשים טריים צרובים בשמן זית, רוקפור ואגוזי מלך
/ יעל גרטי
ציון גולשים:
(5 מדרגים)
חומרים
חבילה גדולה של רוקט (ארוגולה) שטוף
6 משמשים טריים, שטופים
שמן זית
100 גרם גבינה כחולה (רוקפור, דנאבלו), מפוררת
70 גרם אגוזי מלך
לרוטב:
3 כפות שמן זית
1 כף חרדל חלק צרפתי
2 כפות חומץ בן יין לבן או חומץ בלסמי לבן
1 כף סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס גס
1 כף מים מינרלים
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי הרוטב. טועמים. במידה והרוטב חמוץ מדי מוסיפים עוד מעט מים או עוד מעט סוכר. שוטפים את המשמשים, חוצים, מגלענים.
מחממים 1-2 כפות שמן זית במחבת. כשהשמן חם מאוד מניחים בזהירות את המשמשים לצריבה מהירה, של שני הצדדים. מוציאים מן המחבת מיד עם צריבתם ומעבירים לצלחת.
מניחים בקערת הגשה את הרוקט. מעליו מסדרים בצורה נאה את המשמשים הצרובים. מפזרים למעלה פרורי רוקפור ואגוזי מלך. יוצקים את הרוטב רגע לפני ההגשה לשולחן.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©