עיגולי בצק דקיקים ביותר ויבשים הנמכרים מתובלים או בטעם טבעי. הבצק עשוי מקטניות יבשות ויש צורך רק לטגנו. לאחר הטיגון הם תופחים. עזים בטעמם וקלילים כנייר. את הפופדום אפשר להשיג בחנויות לממכר מוצרי מזון מהמזרח או מוצרים הודיים.
המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(14 מדרגים)
חומרים
עיגולי פופדום
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
יוצקים למחבת שמן בגובה 2 ס"מ, מחממים ומטגנים כל עיגול בצק 10 שניות בלבד. מניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי השמן ומגישים חם.