אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגיות טחינה ושקדים (בטעם חלבה)
/ בני סיידא
החומרים מספיקים ל-40 עוגיות.
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(991 מדרגים)
חומרים
350 גרם קמח תופח
1 כוס סוכר
1 כוס טחינה גולמית
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה או חמאה, רכה
2 שקיות סוכר וניל
לעיטור:
100 גרם שקדים חצויים מולבנים
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומרפדים שתי תבניות של התנור בנייר אפייה.
שמים בקערה את הקמח, הסוכר, הטחינה, המרגרינה או החמאה וסוכר הווניל ולשים לבצק חלק ואחיד. מחלקים את הבצק ל 40 כדורים שווים.
משטחים מעט כל כדור ומניחים את בתבניות במרווח של 5 ס"מ זה מזה. נועצים בכל עוגיה חצי שקד.
אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות קצת, אך עדיין בהירות. מוציאים מהתנור, מצננים 10 דקות ומעבירים לקופסה סגורה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©