אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

  האקדמיה: בישול למתחילים
ריכוך קטניות
רון (שפאץ) כהן ממשיך לדבר על קטניות, מסביר מתי כדאי לעבור לשימוש בנשק לא
בישול קטניות
"אחרי שבשבוע שעבר בררנו, מיינו, ניקינו והשרינו את אהובותינו הקטניות. הגיע הזמן
השריית קטניות
"פעמים רבות, גם אחרי שעות בישול ארוכות, הקטניה העיקשת מסרבת בתוקף להתרכך ונותרת
ברביקיו בבית
"בתוך התנור הביתי של כולנו חבוי כלי בישול נהדר שלעיתים רחוקות אנחנו עושים בו
רטבים לברביקיו
"בהרבה מקרים, רטבים כבדים, תיבול חזק ובישול אגרסיבי, באים להסתיר חומרי גלם לא
ברביקיו - פירות ים
יש שני דברים שעוזרים לאוסטרלים לשמור על מצב רוח מרומם: בירה ו'ברבי' (קיצור
ברביקיו - דגים
נשאיר את הקבבים, הפרגיות והעוף בצד ונתמקד הפעם בדגים. לרובנו יש פחות ניסיון
מבחן סמסטר
ככה, בלי ששמנו לב, עברו חמישים שיעורים. לכבוד המאורע המשמח, מכין רון (שפאץ) כהן
הברביקיו ד'
אומנם שככו כבר אדי העשן של יום העצמאות, אך קיץ שלם של מינגול אינטנסיבי עוד
הברביקיו ג'
התרנגולות המסכנות כבר מתחילות להרגיש את ריח סכין השוחט על צווארן, במשחטות
הברביקיו ב'
רון (שפאץ) כהן ממשיך ומספר על הברביקיו שמתחלק, במפתיע, לשלושה חלקים - גוף, רשת
הברביקיו א'
לזכר זבח הפסח של ימים עברו, פותח רון (שפאץ) כהן בסידרת הברביקיו, בה הוא יסביר כל
ארוחות רבות משתתפים
רון (שפאץ) כהן מנצל את ליל הסדר שמתקרב כדי לדבר קצת על אחד הנושאים שמפחידים
ריבות ד'
רון (שפאץ) כהן מסיים את פרק הריבות ומסביר כיצד מכינים צ'אטני וריבת בצל. הוא גם
ריבות ג'
לאחר שסיים להסביר את התאוריה של הכנת ריבות, עובר רון (שפאץ) כהן לפרקטיקה, ונותן
ריבות ב'
רון (שפאץ) כהן ממשיך ומסביר כיצד מכינים ריבות, איזה טיפול דורש כל סוג פרי, ומדוע
ריבות א'
רון (שפאץ) כהן פותח את פרק הריבות ומסביר את העקרונות הכלליים של הכנתן - מאיזה
המטרפה
רון (שפאץ) כהן נזכר בנוסטלגיה במטבחים של פעם, ומדבר על אחד הכלים שקצת נעלמו
כבישה ד'
בפרק האחרון בנושא כבישה, רון (שפאץ) כהן מציג שתי צורות כבישה שונות מהרגיל, ומלמד
כבישה - מלפפונים ב'
הצנצנת כבר עברה חיטוי, המלפפונים נשטפו היטב ותמיסת המלח מוכנה - כל שנותר זה
כבישה - מלפפונים
רון (שפאץ) כהן ממשיך במלאכה ומסביר עוד על כבישה והחמצה. הפעם הוא מרחיב על כבישת
כבישה - כרובית
והפעם באקדמיה: רון (שפאץ) כהן מסביר את עקרונות הכבישה - בין אם מדובר בפירות ובין
קרש חיתוך
לאחר שסיים לעסוק באמבט המים החמים, רון (שפאץ) כהן מדבר על קרש החיתוך - איך
האמבטיה של מארי ב'
אחרי שלמדנו איך מבשלים בסיר כפול, רון (שפאץ) כהן מחזיר אותנו לשכשוך באמבט המים
האמבטיה של מארי
אחרי שהסתיים סופית פרק הסכינים, עובר רון (שפאץ) כהן לטפל בבאן מארי - אחד הכלים
אחרון אחרון סכין
הפרק האחרון בסדרת הסכינים של האקדמיה לבישול. רון (שפאץ) כהן מספר על עוד כמה
על הסכין ד'
רון (שפאץ) כהן ממשיך את פרק הסכינים, מספר על הפירמות העיקריות אותן ניתן למצוא
על הסכין ג'
אחרי התמודדות עם קריסת המחשב שלו, שב אלינו רון (שפאץ) כהן בפרק השלישי במדריך
על הסכין ב'
הפעם באקדמיה, רון (שפאץ) כהן ממשיך את פרק הסכינים ומסביר מה ההבדל בין סכין
על הסכין
הפעם באקדמיה, רון 'שפאץ' כהן עומד על אחד ההבדלים המהותיים בין טבחים מקצוענים
אוסו בוקו למדקדקים
אחרי שבשבוע שעבר עשינו אתנחתא צמחונית במסע הקדירתי שלנו, נחזור לחיקה החם של
קדירות לצמחונים
והפעם באקדמיה, רון (שפאץ) כהן, מתחשב באוכלוסיה מקופחת מבחינה קולינרית -
תבשילי קדירה - תרגיל ראשון
אחרי שהסתיים המבוא, מגיע התרגיל הראשון. רון (שפאץ) כהן מתפעם מהגשם הראשון,
תבשילי קדירה (חלק ב')
אחרי חלק א', בו התנסנו בטאג'ין כבש, מסביר השף רון (שפאץ) כהן איך מכינים תבשיל
תבשילי קדירה (חלק א')
אם עוד לא הורדתם את הקדירה החורפית שלכם מהבוידעם, זה הזמן. רון (שפאץ) כהן מייחל
מרקים חורפיים
בויאבז ומרק זנב, שני מרקי חורף קלאסיים, חותמים את פרק המרקים
קונסומה
אחד הפלאים של עולם הבישול: לוקחים ציר עכור, זורקים פנימה חלבון ביצה ומקבלים מרק
מרקים קלאסיים
מינסטרונה איטלקי ומרק בצל צרפתי - לשניהם טכניקות בישול מיוחדות שכדאי ללמוד.
שדרוגים למרקים
קרוטונים, רוטב רוי צרפתי, גריסים, קצפת מתובלת תבלינים וקישוטים. בשיעור השבועי של
מרקי ירקות
האקדמיה לבישול ממשיכה בהכנות לחורף, והפעם: מרקי ירקות. שלמים, טחונים, מוקרמים
צירים
האקדמיה לבישול של ynet מתחילה להערך לחורף. בשיעור ה-16 תלמדו להכין צירים שהם
סופלה
מתוקים או מלוחים, העיקר שיעלו יפה. בשיעור ה-15 באקדמיה לבישול תלמדו את רזי הקסם
בצק עלים
איך מכינים לבד, איפה קונים, באיזו טמפרטורה אופים ולמה חשוב לשמור על סביבת עבודה
מאפים מלוחים
קיש, פאי, פשטידה - איך שלא תקראו למאפים האלה, הם יישארו חלק בלתי נפרד מהמטבח
ייבוש בתנור
בשיעור השנים-עשר של האקדמיה לבישול תלמדו את כללי הבסיס לייבוש מזונות בתנור, וכך
אפייה בעטיפה
בנייר אפייה אלגנטי, שקית קוקי יעילה, מלח גס קלאסי, או נייר כסף שנוי במחלוקת.
אפייה לחה
פשוט עוף בתנור, כן כן, המתכון הבסיסי עם ירקות ונוזל - שיש לכולנו. בשיעור העשירי
צליית ירקות
מאנטיפסטי ועד תפוחי אדמה בנייר כסף. בשיעור התשיעי באקדמיה לבישול תלמדו על
צליית בשר (רוסטביף)
איך מחשבים את זמן הצלייה, ובאיזו טמפרטורה צריך להיות התנור. למה חשוב לתת לבשר
היכרות עם תנור האפייה
מה ההבדל בין מצב גריל לטורבו? למה כל אחד מתאים? כמה מעלות זה חום גבוה? השיעור
אידוי בשמן
זה לא טיגון, אבל גם לא אידוי במים. אידוי בשמן, או הזעה, משחררים טעמים ושומרים על
אידוי במים
מה מאדים? איך מתבלים? באיזה סיר משתמשים? מהם היתרונות של שושנת אידוי? באקדמיה
טיגון בשמן עמוק
איזה שמן הכי מתאים? מהי הטמפרטורה הנכונה ואיך מודדים? איך נפטרים מהשמן אחרי
הקפצה
איך מטפלים נכון בווק? מתי מוסיפים את הרוטב? מה עושים אם להבת הכירה הביתית לא
טיגון וצלייה במחבת
החביתה נדבקת לכם? הסטייק התייבש? באקדמיה לבישול של ynet תלמדו באיזו מחבת להשתמש,
בישול במים
רוב הכשלונות במטבח מתחילים מחוסר היכרות עם שיטות בישול וחומרי גלם בסיסיים.

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©