|
|
עוד ב"מטבח עולמי"
|
|
|
|
|
עוד ב"מטבח עולמי" | |
הכרוב הכבוש הוא בסיס למאכלים רבים, שכולם הולכים נפלא עם מזג-אוויר סגרירי. הוא
רותי קינן | (10:48 , 17.01.06 ) |
טלי חרותי-סובר ארזה את הפקלאות, נסעה לחופשה בטוסקנה, ועכשיו כשהיא שוב כאן, היא
טלי חרותי-סובר | (12:58 , 02.11.05 ) |
הפירות הכתומים הם הלהיט החדש של התזונה הבריאה, והמנגו הטעים והארומטי הוא הלוהט
פיליס גלזר | (13:50 , 27.07.05 ) |
המושג "מטבח בלקני" מתייחס למסורת הקולינארית של הארצות ששוכנות באזור הים השחור -
בת חן כהן | (12:08 , 06.06.05 ) |
מחמם, מרענן, ומאוד איטלקי. מרק אמיתי אחרון לערב אביבי, רגע לפני הגרסאות המצוננות
רותי קינן | (10:41 , 19.05.05 ) |
מה עושים עם כל הביצים הקשות, תפוחי האדמה המבושלים והכרפס, שנותרו אחרי הסדר?
רותי קינן | (11:42 , 27.04.05 ) |
פרימוורה זה אביב באיטלקית, וכשקוראים כך לפסטה, הכוונה היא למנה שמכילה ירקות
רותי קינן | (13:47 , 06.04.05 ) |
טלי חרותי-סובר התעייפה קצת ונסעה לנוח בפארוס שביוון, שהוא אי חביב במיוחד, וחזרה
טלי חרותי-סובר | (16:12 , 03.02.05 ) |
ד"ר ישראל הולצמן מרמת השרון, אוהב לבשל מאז שהוא ילד. לכבוד ט"ו בשבט הוא הכין לנו
דוד הכהן | (12:02 , 12.01.05 ) |
אוכל של חורף לא חייב להיות קדירת בשר כבדה. תלמדו משהו מהאיטלקים, שמכינים עכשיו
חנוך פרבר | (13:59 , 06.12.04 ) |
איל פרנטויו הוא בית אצולה מבוצר בדרום איטליה, שהוסב לחוות אירוח שכמותו פזורים
חנוך פרבר | (14:08 , 22.11.04 ) |
בשעה טובה, גם לנו יש ערוץ בוליווד, שמשדר רק סרטים הודיים. כדי לחגוג את המאורע,
גיא רובננקו | (17:33 , 11.11.04 ) |
ג'אקומו שב מגיחה קצרה לאיסטנבול, לאחר שדגם את המטבח הטורקי, הוא לא ממש התלהב,
יעקב (ג'אקומו) פיאלקוב | (14:57 , 11.11.04 ) |
נגיעות של לימון פרסי, צרורות של עשבי תיבול, בשר, אורז והמון תבלינים - מרכיביו
יעל בר | (15:53 , 08.11.04 ) |
בארצות הברית היא נקראת 'שעועית עם עין שחורה', אצלנו קוראים לה בפשטות לוביה יבשה.
פיליס גלזר | (14:19 , 03.11.04 ) |
במכון סרוונטס לומדים גם לדבר ספרדית וגם להכין את המאכל המקומי הידוע - הפאייה
יואב בירנברג | (14:03 , 30.08.04 ) |
כדי ליהנות מחופשה בכרתים הנהדרת חייבים להוריד הילוך. אין דרך טובה לעשות זאת מאשר
חנוך פרבר | (13:53 , 19.07.04 ) |
יש קונדיטוריות טובות, יש מעולות, ויש פייר הרמה בפריז. זיו לנצ'נר ביקר ודגם
זיו לנצ'נר | (13:37 , 08.07.04 ) |
האוזו והראקי, תבשילי הכבש ופרחי הקישוא, הטברנות התיירותיות והאוזריות הציוריות,
חנוך פרבר | (10:56 , 22.06.04 ) |
בכפר סאטיני, 8 ק"מ מז'נבה, ממוקמת מסעדת הבית של השף פיליפ שאברייה. 8 מנות
אילנה מסר, סאטיני | (13:52 , 27.05.04 ) |
חמישה טעמים ירדו לעולם, אבל אין משיב נפש ומרענן יותר מהחמוץ - בעיקר כשעושים
חנוך פרבר | (10:13 , 04.05.04 ) |
הגבינה הצהובה הקשה בעלת הארומה המופלאה היא "הבולגרית האמיתית", כך אומרים
פיליס גלזר | (15:39 , 21.01.04 ) |
חנוכה עדיין כאן, אז קחו גירסה מהפכנית ואיטלקית ללביבות המסורתיות. עם קצת מאמץ
רותי קינן | (11:42 , 24.12.03 ) |
מתלבטים מה לטגן הערב לכבוד החג? חנוך פרבר מגיש: סופגניות ממקסיקו, לביבות מהולנד
חנוך פרבר | (13:31 , 22.12.03 ) |
הטיאן הוא קערת קרמיקה רדודה, שהמטבח הפרובנסאלי הצרפתי מכין בעזרתה ניסים ונפלאות,
רותי קינן | (11:28 , 03.12.03 ) |
עוד מספיחי הטיול בחלקה הדרומי של ארץ המגף: ביקור בחצר המוות של דגי הטונה,
חנוך פרבר | (09:34 , 03.11.03 ) |
כתיתת עגל דקה כנייר, פרושוטו בקר דק עוד יותר ועלה בשרני של מרווה, מהודקים היטב
רותי קינן | (10:05 , 29.10.03 ) |
היא נשואה למאפיה, הערים הגדולות שלה עצבניות, והשירות בשדה התעופה איטי יותר מאשר
חנוך פרבר | (10:49 , 27.10.03 ) |
הכי טעים: רך מבפנים, פריך מבחוץ, ישר מהתנור עם קרם שמנת סמיך. העוגיות מטקס התה
ירקות בציפוי בצק, מרק פארו, טליאטלה עם עגבניות אפויות ו"פאן פפטו". יעקב
יעקב (ג'אקומו) פיאלקוב | (09:20 , 07.10.03 ) |
|
|
|
| | |
|
| | |
| | | | |
|
| אינדקס |
| |
|
| | | |