המרצה שלכם: שף רון "שפאץ" כהן, בן 34, היום מרמת גן ופעם מירושלים, אב לעומר.
עבד במסעדת "אוקיינוס" בירושלים במשך שנתיים תחת השף אייל שני, ומאז מפעיל שירות קייטרינג לארועים פרטיים, ומעביר סדנאות בישול
את הידע הרב שלו צבר בטיולים בכל העולם, מקריאה ושנים ארוכות במקצוע.
כך תנפנפו: המדריך המלא למנגל איכותי
לא רק בחורף: הכל על מרקים
יפן במטבח: כך תכינו סושי ביתי
אל דנטה: מילון סוגי פסטה
דגים: איך בוחרים מנקים ומבשלים
בשר: מה מבשלים מכל חלק