"לכל מי ששואלים אותי 'אז מה את אוכלת?', אני מציעה לראות איזו חגיגה אפשר לעשות מכל ירק, גם מאחד זול . . .
סטייק כרוב סגול, דלעת ערמונים ממולאת באורז וכדורי טופו בשלושה צבעים: אורחים טבעוניים בארוחה חגיגית . . .
הגורו של עולם הטבעונות, אורי שביט, מגישה מתכון טבעוני יפהפה למאפינס מפתיתים וירקות
בתקופה של לחץ ומשבר חשוב להרגיע את בני המשפחה. הבלוגרית אורי שביט מציעה להכניס אותם למטבח וללמד . . .
כבר שנים שאורי שביט היא אחת המשפיעות על עולם הטבעונות הישראלי. לאחרונה, בפוסט דרמטי בפייסבוק, חשפה: . . .
עם קצת השקעה על האש שלכם יכול להיות ידידותי לאלה הנמנעים ממרכיבים מן החי. 3 מתכונים מתוך הספר החדש . . .
גם טבעונים אוהבים מתוק: בלי ביצים, בלי חמאה ובלי שמנת - איך אופים מתוקים טבעוניים? אורי שביט מביאה . . .
פרוייקט חדש ומסקרן של עמותת אנונימוס יעזור לכם להיפרד מהשניצל והפולקע לטובת אוכל טבעוני, מזין, בריא . . .
אם אין בשר תאכלו חסה: נציגת הטבעונות, אורי שביט, תפתח בקרוב מסעדת פופ אפ טבעונית חדשה במתחם שרונה . . .
אופיר ג'ובאני, השף שעשה את הדרך מהמטבח הבשרי של מסעדת NG ל"משק ברזילי" הצמחו-טבעונית, מגיש ספיישל . . .
מי אמר שטבעונים לא יכולים לאכול גבינה? אורי שביט טעמה גבינות טבעוניות על טהרת הצומח וחזרה עם רשמים
מרכז קולינארי על טהרת הצומח נפתח בימים אלה במבנה יפואי משופץ ויציע סדנאות בישול ואפייה, הרצאות . . .
יום ההולדת הרביעי של הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" נחגג השנה בארוחת טאפאס ספרדית שכולה שיר הלל לתוצרת . . .
לידיעת הנוסעים: מסעדת ירקות שתתקשו להשיג בה מקום, סושי מרהיב וצבעוני שתתמכרו אליו, גלידות מפנקות . . .
הגרגירים היפהפיים שלו משדרגים את המראה של כל מנה, יש להם טעם חמוץ-מתוק וממכר וגם לא מעט ערכים . . .
היה צריך לעבור כמעט עשור ומסע בין יבשות, כדי שהקשר הטלפוני שהתחיל בין הקונדיטורית טל האוזן לבין אורי . . .
מזג האוויר הלוהט שבחוץ הוציא לכם את התיאבון? אולי המנות הקייציות שלפניכם יחזירו לכם החשק לאכול: 10 . . .
מצבו הבריאותי של מאלכּ הזימה הוביל אותו ואת בת זוגו אניסה לבחירה בטבעונות. אחרי שלוש שנים של בריאות . . .
לקראת צעדת הענק למען בעלי החיים המתקיימת בשישי הקרוב בחיפה, אורי שביט מציעה 10 רעיונות לארוחות . . .
מה שהחל לפני שנים אחדות כקילוח דקיק, הפך למגמה בולטת בקיץ 2015 – חתונות מרהיבות ומושקעות על טהרת . . .