ynet - אל גאוצו - תוכן פרסומי - כתבות וחדשות
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

אל גאוצו - תוכן פרסומי

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשדות המרעה הירוקים של דרום אמריקה מגדלים הגאוצ'וס, הבוקרים הדרום אמריקאים, את עגלי הבקר, אשר ניזונים ממרעה טבעי המבטיח את טעמו ואיכותו של הבשר.

 

רשת מסעדות הגריל הדרום אמריקאי "אל גאוצ'ו" יוזמת ומוציאה לראשונה בישראל את מסע "מלך הגאוצ'ו": מסע חוויתי, שונה ומאתגר בגליל, בעקבות הגאוצ'וס הארגנטינאים. במסגרת "מלך הגאוצ'ו" נבחרת של 15 אנשים, שיבחרו באופן מיוחד בתהליך מיונים פתוח לקהל הרחב, ייכנסו לנעליו של הבוקר הארגנטינאי למשך שלושת ימי המסע וינסו למצוא את מלך הגאוצ'ו (הבוקרים) הישראלי.

 

מטרת המסע היא טיפול בעדרי בקר והעברתם ממרגלות הר תבור אל קרני חיטין, במערב הכנרת, כאשר המשתתפים רכובים על סוסים ומכינים את ארוחותיהם בשטח. במשך שלושת ימי המסע ייכנסו המשתתפים לנעליו של הבוקר הארגנטינאי: הם ירכבו על סוסים, יטפלו בעדרי בקר וילמדו את סוד טעמו של הבשר הארגנטינאי - מבחירת נתחי הבקר ועד שיטות התיבול והצלייה הייחודית. הצוותים יצטרכו להתמודד מול הבקר - להוביל אותו, לסמן אותו, להפריד פרטים מהעדר ועוד - יעברו סדנאות בתחום הבשר, ייהנו מארוחות בוקרים בשטח, ילונו במאהל בוקרים ועוד ועוד.

 

15 המשתתפים שיצאו למסע הייחודי, אשר ייבחרו מבין כל המתמודדים בתהליך של בדיקות ומיונים בו יידרשו להפגין ידע ברכיבה על סוסים, מציאת פתרונות לבעיות בשטח, טיפול בבשר ומגוון משימות נוספות. לפני היציאה אל הדרך, המשתתפים יעברו תהליך הכשרה, שיכין אותם לרכיבה על הסוסים ולעבודה עם הבקר.
  מדריכים וכתבות
הסיפור שמאחורי הגאוצ'וס
קרניבורים אמיתיים יודעים שאין תחליף לאסאדו כהלכתו, כזה שמטפל בבשר לפי כל כללי הטקס ועושה כבוד למסורת הקולינרית המופלאה שנוצרה בארגנטינה
צילום: דרור כץ
בדרך למנגל
איך לזהות בשר מיושן ואיכותי? ומדוע חשוב לטחון את הבשר עם השומן? טיפים עסיסיים  
 
צילום: דרור כץ
טיפול צמוד
איך להפשיר כמו שצריך בשר קפוא? מדוע חשוב לחתוך את הבשר נגד כיוון הסיבים? כך תטפלו נכון בבשר  
 
צילום: shutterstock
צולים על בטוח
האם להפשיר את הבשר במקרר או בטמפ' החדר? מה המרחק המומלץ מהלהבה? טיפים לצליית סטייקים  
 
צילום: shutterstock
10 הדיברות בדרך לבשר
למה חשוב להשתמש בבשר מיושן ואיכותי? מדוע כל שנייה בצליה היא קריטית לנתח הבשר? בדרך לאש  
 
מדריך למנגליסט
מרגישים חסרי ניסיון בבחירת הבשר או בעשייתו על האש? מדריך מקוצר יהפוך לכם את הטיול לחוויה מושלמת  
 
פרה פרה
מתלבטים באיזה נתח של בשר לבחור לבישול או לגריל? מדריך גיאוגרפי להכרת הפרה בדרך בצלחת  
 
התאמה מושלמת
התאמת יין היא קריטית להצלחת הארוחה. בשילוב נכון ביניהם, האוכל יחמיא ליין, והיין יחמיא לאוכל. מדריך  
 
גן עדן בקדרה
רוצים להפתיע את האורחים עם מרק אסאדו כפרי? מתכון טעים עם בשר אסאדו משובח של אל גאוצ'ו  
 
להרשמה למסע

לעמוד הפייסבוק

לתקנון ההשתתפות

 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©