ynet - רביבה אפל מלכת הקונדיטוריה - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

רביבה אפל מלכת הקונדיטוריה

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

צילום: ירון ברנר

רביבה אפל מלכת הקונדיטוריה

צילום: תום להט
רביבה מציגה: קינוחי חג למשקיענים

רביבה אפל, השפית של "רביבה וסיליה", מגישה במיוחד עבור גולשי ynet ולרגל החג 4 קינוחים אלגנטיים, המכילים דבש ותפוחים. בתפריט: מוס קרמל ודבש, תפוחים מסוכרים וטארט האגסים המיתולוגי של המעדניה. שווה את ההשקעה? בהחלט

צילום: ירון ברנר
ג'ינג'רברד ועוד: רביבה עם עוגיות ומאפי חג המולד

חג המולד הוא שעתם היפה של שלל מאפים ועוגיות עמוסות בתבלינים ובחן ביתי ונאיבי. רביבה אפל מכינה לרגל קריסמס ג'ינג'רברד מחויכות, לחמניות זעפרן שבדיות, ספקולאס - עוגיות קינמון הולנדיות ולקינוח גם עוגיות ריבה קלאסיות

צילום: דרור כץ
ביקורת ספר בישול: "רביבה וסיליה - המתוקים"

בית הקפה המשגשג "רביבה וסיליה" שברמת השרון חוגג עשרים שנה לקיומו בדמותו של ספר מתכוני מתוקים. יעל גרטי קיבלה לידיה את הספר, ניסתה שלושה מתכונים וחזרה עם מסקנות

צילום: דנה זונשיין
רביבה וסיליה: טעימה מהספר

לכבוד צאת הספר "רביבה וסיליה - המתוקים" בחרנו עבורכם מתוכו ארבעה מתכונים קלים ומפתים: עוגת שזיפים מיובשים וברנדי נהדרת, עוגת אגוזים והדרים טעימה, עוגיות קפה ואגוזי פקאן פריכות ועוגת גבינה ביתית מפנקת

צילום: דודו אזולאי
ספר הקסמים: ספרי בישול מנצחים

כותבי ערוץ האוכל בוחרים לרגל חודש הספר העברי את ספרי הבישול שהשפיעו עליהם באופן מיוחד ויש גם מתכונים לקציצות, כדור גבינה ומוח ברוטב לימון. כתבה ראשונה בסדרה

צילום: ירון ברנר
טארט טאטין מושלם ועוד: קינוחי החג של רביבה

מלכת הקונדיטוריה הישראלית מרתיחה קרמל, מוסיפה תפוחים ובצק עלים ומכינה - בקלות מפתיעה! - עוגת טארט טאטין יפהפיה. יש גם מתכון של עוגיות פקאן קלות ולמשקיענים - קוגלהוף שמרים, דבש וקליפות הדרים מסוכרות

צילום shutterstock
רביבה מציגה: פסח של שוקולד

רביבה אפל מגישה 5 קינוחים משוקולד ובלי טיפת קמח או גלוטן. בתפריט: עוגת קוגלהוף שוקולד-פרג אלוהית וקלה להכנה, ממרח שוקולד ביתי, מרשמלו וגם טארט פיסטוק ושוקולד לבן וקינוח כוסות אלגנטי משוקולד בלונדיני

צילום: ירון ברנר
קורצת בארגנטינאית: אלפחורס

הן הגיעו עם העולים מאמריקה הלטינית ותפסו במהרה מקום של כבוד על מדפי הקונדיטוריות בישראל. רביבה לומדת להכין אלפחורס ומגישה את המתכון הקלאסי והארגנטינאי של בטו

צילום: דנה זונשיין
אין דומה לה: מתכוני ונצואלה

הכשרון התגלה במקרה, בארוחת ערב שבה אירחה דליה אלחדף את רביבה בביתה. כעת דליה מתארחת אצל רביבה ומכינה אוכל ביתי ממטבחה של ונצואלה. מתכוני אסאדו נגרו עם שעועית שחורה, אראפה עם צ'ילי קון קרנה וגם קינוח שוקולד


 קהילות אוכל



חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©