שמלות נפוחות ושפמים מסולסלים במסיבות אוסטרו-הונגריות הם חלק מזיכרונות משפחתיים של דגנית פריד כהן, עכשיו היא מזמינה גם אתכם למסיבה הונגרית עם ראקוט קרומפלי, ביצי קזינו ופפריקש צ'ירקה. שיהיה לכם Étvágy (בתיאבון)
המאבק הבלתי מתפשר של רפי אהרונוביץ' במשקל מוכרע על ידי האימפריה האוסטרו-הונגרית, בערב שכולו גומבוצים, גולאש ופלצ'ינטות. הביתה הוא חזר עם הזנב בין הרגליים ועם מתכון קל וחורפי של ראקוט קרומפלי
האוכל העשיר של המטבח ההונגרי יושב על הקיץ הישראלי כמו לוחם סומו כבד. מה עושים? דגנית כהן-פריד חושפת את מתכוני העדה הסודיים, מאכלי קיץ רעננים: מרק דובדבנים, מרק תפוחי אדמה קר ולקינוח - טורט פירות קיץ מופלא
מי יכול לומר לא ללצ'ו מהביל, גולאש עשיר עם בצקניות נוקדלי וכדורי גומבוץ ממולאים בריבת שזיפים ועטופים בפירורי לחם, קינמון ואהבה? בטח שלא אנחנו
"פינק", הבאר הכי מיתולוגי בישראל, כמעט ולא נשתנה מאז שנוסד בשנות השלושים. אנה וגנר מספרת על המעבר לירושלים, על שלושה שוטים של וודקה ועל מרק אחד נפלא
אפשר לאכול אותו בכף (אבל גם במזלג), בארץ הוא נחשב לנזיד (אבל בהונגריה הוא בעצם מרק) והוא מאכל עממי (אבל מוגש גם במסעדות יוקרה). מתכון בסיסי לגולש פלוס הצעות לגיוון
רק תתרן יוכל לומר לא ביום חורפי לקוביות נימוחות של בקר, תפוחי אדמה רכים ורוטב אדום וסמיך של פלפלים ועגבניות. מיכל וקסמן התמסרה לניחוחות ולטעם המשכר של גולאש עם בצקיות קטנות ואורז מהביל בצד. מתכונים ליום סגרירי
השף קונדיטורית המפורסמת בבודפשט הגיעה לישראל כדי להכין דובוש, ז'רבו ושלל מטעמים הונגריים. רוני ונציה השתתפה בסדנת המגדנאות שבהנחייתה וחזרה עם מתכון לגונדל בלינצ'ס מיתולוגי ברוטב שוקולד
אפילו בביתה הפולני ידעו מאיפה מגיע האוכל הטעים באמת. רותי קינן מאמצת מבטא הונגרי ומגישה 4 מתכונים מהמטבח של סבתא: מרק גולאש, עוף בפפריקה וגם מתכון מעולה לנוקדלי
יפה עירון-קוץ לא ידעה מהו טעמה של עוגת ז'רבו ומהם דובוש וקיורטוש עד שנחתה בבודפשט, לסיבוב עוגות, נקניקים ופאלינקה. 4 ימים של שכרון חושים קולינרי בבירת הונגריה