| כתבות נוספות | |
שכבות שכבות, בגביעי יין, או סתם כוסות שקופות ויפות. קינוח מוס שוקולד לבן וגבינת
ליאור אדרי | (17:23 , 27.03.03 ) |
מקורה בלינץ שבאוסטריה ומשם שמה. עוגה עמידה מבצק עשיר, ריבה ואגוזים (במקור שקדים)
ליאור אדרי | (15:23 , 20.03.03 ) |
איזה מלית אתם מעדיפים? פרג ואגוזים? תמרים? קרם פטיסייר ופטל? ואולי בכלל תערובת
ליאור אדרי | (14:39 , 13.03.03 ) |
מה זה חום מבחוץ וסגול מבפנים? עיגולי בצק מצופים בסוכר חום וקינמון וממולאים
ליאור אדרי | (16:48 , 06.03.03 ) |
דמיינו לעצמכם שתי שכבות מרנג שקדים מתובל בקינמון וגרידת תפוז, ובינהן מוס בננות
ליאור אדרי | (17:49 , 27.02.03 ) |
נכין בצק עם שוקולד חלב, שקדים וליקר קפה, נקרר, נרדד ונקרוץ עיגולים וצורות אחרות.
ליאור אדרי | (17:59 , 20.02.03 ) |
אם בקיוסק ליד הבית לא מוכרים אותם, אתם יכולים ללוש, לטבול במים, למרוח בביצה
ליאור אדרי | (13:52 , 13.02.03 ) |
מרתיחים שמנת, סוכר חום, דבש וחמאה. מוסיפים שוקולד ובוטנים, מקררים וחותכים
ליאור אדרי | (18:16 , 06.02.03 ) |
על בסיס של בצק פריך נניח מלית עשירה בשמנת עם אגוזי פקאן ואגוזי מלך. ליאור אדרי
ליאור אדרי | (16:55 , 30.01.03 ) |
ליאור אדרי אופה עוגיות יהלומים. למעשה אלו עוגיות חמאה רכות המגולגלות בסוכר,
ליאור אדרי | (18:36 , 23.01.03 ) |
ליאור אדרי אופה עוגת ט"ו בשבט, עם בצק פריך והמון פירות יבשים, ומנסה לשכנע את
ליאור אדרי | (13:00 , 16.01.03 ) |
עוגיות עם שומשום קלוי שישמרו בקופסה אטומה במקפיא, עד שלושה חודשים. ליאור אדרי
ליאור אדרי | (18:52 , 09.01.03 ) |
מאפינס או אינגליש קייק, פירות שלמים או מרוסקים, פטל או פירות יער אחרים - אתם
ליאור אדרי | (16:05 , 26.12.02 ) |
ליאור אדרי אוהב לשלב פירות טריים בטארטים ובעוגות ובמיוחד הוא אוהב תותים. עוגת
ליאור אדרי | (17:58 , 12.12.02 ) |
עוגיות עגלגלות וממולאות בדובדבנים או ברחת לוקום. הבחירה שלכם, ורק שלכם. אם תמלאו
ליאור אדרי | (11:37 , 05.12.02 ) |
עוגה עם תאנים מיובשות, פצפוצי שוקולד וציפוי מתוק מתוק. ליאור אדרי אופה עוגה
ליאור אדרי | (16:25 , 07.11.02 ) |
ליאור אדרי אופה עוגיות מזרחיות מלוחות ונימוחות - ממש כמו עוגיות חמאה. צריך רק
ליאור אדרי | (19:01 , 31.10.02 ) |
ואם אתם לא אוהבים, אפשר גם עם עגבניות ורוזמרין, או אורגנו. ליאור אדרי מסביר איך
ליאור אדרי | (16:01 , 24.10.02 ) |
הן איטלקיות במקור, אבל דומות למרוקניות. אין בהן ביצים בכלל ולכן הן פריכות מאוד.
ליאור אדרי | (14:46 , 17.10.02 ) |
ליאור אדרי אופה את העוגיות שאמא הכינה פעם, הרבה לפני שהוא התחיל לאפות והיא
ליאור אדרי | (16:57 , 10.10.02 ) |
ליאור אדרי אופה עוגת שוקולד וגראפה עם הרבה ביצים ומעט קמח, צימוקים שחורים
ליאור אדרי | (13:48 , 03.10.02 ) |
לשים בצק, מכינים גם מלית, מסדרים את הכל בתבנית ומקבלים טארט לימון ושקדים. ליאור
ליאור אדרי | (13:23 , 26.09.02 ) |
מערבבים, מקציפים, מקפלים ומקפיאים. מתכון פשוט לסורבה מרימונים כהים או בהירים,
ליאור אדרי | (15:07 , 19.09.02 ) |
אז יש בהן סוכר וגם חמאה, כי על זה אי אפשר לוותר לדעתי, אבל באופן יחסי הן בריאות
ליאור אדרי | (10:27 , 12.09.02 ) |
ברולה פירושו שרוף וקרם ברולה הוא קרם שרוף. ליאור אדרי מכין את המעדן, בגרסה
ליאור אדרי | (13:32 , 22.08.02 ) |
בלי אגוזים, בלי צימוקים ובלי סובין. ליאור אדרי אופה לחמניות רגילות וקלות להכנה
ליאור אדרי | (11:57 , 15.08.02 ) |
ליאור אדרי מקפיא שמנת, סוכר, ליקר, גבינת מסקרפונה ומנגו ומכין פרפה מרענן. קינוח
ליאור אדרי | (11:17 , 01.08.02 ) |
למרות ששוקולד לבן אינו שוקולד אמיתי, ליאור אדרי מכין ממנו טראפלס עם אייריש קרים
ליאור אדרי | (10:13 , 25.07.02 ) |
זה המתכון הראשון שליאור אדרי המציא לבד, ארבעה חודשים אחרי שהתחיל ללמוד. עוגת
ליאור אדרי | (13:04 , 18.07.02 ) |
שטוחות, בהירות, נימוחות ומנוקדות בהפתעות. איך מכינים, בלי לשרוף, עוגיות שוקולד
ליאור אדרי | (13:28 , 11.07.02 ) |
| כתבות נוספות |
|
|
| | |
|
| | |
| | | |
| אינדקס |
|
|
| | | |