|
| | | |
 |
|
נושא | | תאריך | | מחבר/ת | | אטופיק דרמטיטיס | |  | 27/07 | 14:20 |
| | יעקב | | | נושא : אטופיק דרמטיטיס שלום רב
גם אני מבקש לשאול בעניין אטופיק דרמטיטיס. בני קרוב לגיל 5 סובל לעיתים גם מבעיות של קוצר נשימה, אם כי בשנה האחרונה כמעט ולא סבל מזה, וגם במקרים הבודדים לפרק זמן קצר ובצורה קלה. דא עקא, שבשנה האחרונה אובחנה אצלו גם מה שקוראים אסטמה של העור. זה בא אצלו לידי ביטוי בקיפולי העור - מאחרי הברכיים, מאחורי אחת האוזניים וחלש מאוד מאחרי מרפקי הידיים. היינו איתו אצל מספר רופאי עור בהתאם להמלצות שקיבלנו, אך שום דבר לא ממשעוזר. לדעתי הגירי ברגליים ממש דלקתי, אכן קיבלנו משחה אטביטית, ולאחר מריחה של מספר ימים חל שיפור, אך מיד שמפסיקים איתה הכל חוזר, כך שאנו מורחים אותה בהפסקות קלות כבר זמן ארוך. אגב נסינו גם אלידל, אך שוב זה עזר רק רגעית. יש לי חשש רב שהשימוש הממושך במשחות אינו בריא. מה עושים. יש לך המלצה לטיפול נוסף? אולי המלצה לרופא מומחה? אני מוכן להגיע לכל מקום בארץ.
תודה מראש
|
שליחה לחבר/ה | |
|
|  תגובה ליעקב | |  | 27/07 | 14:53 |
| | דנה | | | נושא : תגובה ליעקבבתגובה ל: אטופיק דרמטיטיס - יעקב
מנסיון ומשאלות לרופאי עור, אלידל הוא הפתרון האולטימטיבי היום, והיחיד שלא גורם לתופעות לוואי שיכולות להרוס את העור של הבן שלך. המחלה היא כרונית ולכן זה עזר וחזר, כי כנראה הוא נחשף לאלרגן שהצית את הפריחה. אם תהיה עקבי ותמשיך למרוח , פעמיים ביום, כל פעם שזה חוזר אז התדירות של הופעת התפרצויות המחלה ילכו וירדו. מנסיון ומהתייעצות עם רופא מצוין-דר שגיא מהדסה עין כרם ירושלים, או ד"ר צפוני גם בירושלים, בבית וגן.
בהצלחה
|
שליחה לחבר/ה | |
|
|  זהירות תועמלית מטעם חברת התרופות - לא להאמין  ! | |  | 09/09 | 15:45 |
| | ג.פ | | | נושא : זהירות תועמלית מטעם חברת התרופות - לא להאמין  !בתגובה ל: תגובה ליעקב - דנה
דנה שלום,
בתור אחת שענתה על כל השאלות בנושא אסמה של העור ולא הציגה את עצמה כרופאה אלא כ "דנה" אבל מכרה היטב את אלידל כתרופת אליל שתפתור הכל.
כדי שתציגי את עצמך, תבהירי היטב את מי את מיצגת ובעיקר מה יוצא לך (במזומן) ממכירת אלידל.
כאב ליליד שסובל מאסמה של העור את יודעת שלא הכל ניתן לפתור עם אלידל, ויש לה חסרונות רבים בצד יתרונות.
אז קצת גילוי נאות + צינעות
|
שליחה לחבר/ה | |
|
|
 אטופיק דרמטיטיס - מומחה לילדים | |  | 27/07 | 15:39 |
| | איל |
|
| נושא : אטופיק דרמטיטיס - מומחה לילדיםבתגובה ל: אטופיק דרמטיטיס - יעקב
יש ברמת אביב רופא מומחה לילדים ועור בשם ד"ר הראל אביקם
ביקור עולה 600 ש"ח ומקבלים חזרה ממושלם של הכללית 480 ש"ח .
יש לו עצות טובות (ללא סויה ועוד מוצרים) וגם אנטיביוטיקה ומשחה שהוא נותן שעוזרת.
שווה ללכת ולשמוע מה גם שיוצא לא יקר והוא גם לא מושך לביקורים חוזרים.
ההחזר מהכללית הוא עבור התיעצות עם מנהל מחלקה (הוא באיכילוב). לא יודע איך זה בקופות אחרות
הייתי אצלו היום עם בני בעקבות המלצות מחברים שהיו ואכן - נראה ונשמע מקצוען
טלפונים שלו - 03-6422878 03-6423941
בהצלחה
איל
|
שליחה לחבר/ה | |
|
 ליעקוב-דרמטיטיס אטופית  | |  | 27/07 | 21:42 |
| | ד"ר יעל לוי |
|
| נושא : ליעקוב-דרמטיטיס אטופית הבעיה עם דרמטיטיס אטופית היא באמת שיש התלקחויות חוזרות וצריך למנוע את הגרד וההחמרה באקזמה שלעתים מלווה בזהום מישני.הקו החדש במדיניות הטיפול הוא שתי משחות חדשות שאינן על בסיס סטרואידים:אלידל ופרוטופיק.ובכל מיקרה צריך להתמיד בטיפולים השונים.
|
שליחה לחבר/ה | |
|
|
|
מקרא : | הודעה ללא תוכן | הודעה עם תגובה | הודעה בלי תגובה |
| הנהלת הפורום קובץ מצורף הודעה חדשה |  |
|
|
|
| | | |
|