אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

חדשותספורטכלכלהתרבות ובידורמחשביםבריאותיהדותתיירותרכבאוכליחסיםמקומיסרטיםהוטאנציקלופדיה
   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

   קהילות ראשי > רפואת ילדים > המטולוגיית ילדים
נושאתאריךמחבר/ת
    תוצאות לבדיקות דם בילדה בת 8
17/06 12:55
אורה
נושא : תוצאות לבדיקות דם בילדה בת 8
שלום רב,
להלן תשובות לבדיקת דם של ילדה בת 8.
הילדה סובלת מכאבי גב תחתון מזה שבועיים (פעם אחת היה חום והרגשות של חולשה)
נשלחנו לבדיקות דם ע"י הרופא ולהלן התשובות:


CRP <5.0 ( 0.00- 5.00)
.בתאריך 23/12/2008 שונו ערכי ההשואה
RF 39.30 IU/ML ( 0.00- 14.00) (.........)*
ANA ראה פירוט
ANA MULTIPLEX NEGATIVE
ANTI DS DNA NEGATIVE
ANTIRIBOSOMAL P <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI RNP 0.30 AI ( 0.00- 0.90) (..*......)
Negative
ANTI RNP-A 0.30 AI ( 0.00- 0.90) (..*......)
Negative
ANTI SM <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI SM/RNP <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI SCL-70 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI RNP 68 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI RO (SS-A) <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI LA (SS-B) <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI SS-A 52 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI SS-A 60 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI CHROMATIN <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI JO-1 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI CENTROM .B <0.2 ( 0.00- 0.90)

ESR 49.00 MM/HOUR ( 2.00- 10.00) (.........)*
WBC 9.28 K/UL ( 4.00- 10.50) (......*..)
NEUTROPHILS 6.52 K/UL ( 1.50- 6.00) (.........)*
NEUTROPHILS % 70.26 % ( 34.00- 59.00) (.........)*
LYMPHOCYTES 2.02 K/UL ( 1.40- 4.20) (.*.......)
LYMPHOCYTES % 21.76 % ( 28.00- 52.00)*(.........)
MONOCYTES 0.51 K/UL ( 0.16- 1.00) (...*.....)
MONOCYTES % 5.46 % ( 4.00- 10.00) (.*.......)
EOSINOPHILS 0.21 K/UL ( 0.00- 0.63) (..*......)
EOSINOPHILS % 2.25 % ( 0.00- 6.00) (..*......)
BASOPHILS 0.03 K/UL ( 0.00- 0.16) (.*.......)
BASOPHILS % 0.27 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)
RBC 4.72 M/UL ( 3.90- 5.50) (....*....)
HEMOGLOBIN 13.34 G/DL ( 12.00- 15.00) (...*.....)
HEMATOCRIT 39.75 % ( 33.00- 43.00) (.....*...)
MCV 84.21 FL ( 74.00- 95.00) (...*.....)
MCH 28.27 PG ( 24.00- 32.00) (....*....)
MCHC 33.57 G/DL ( 32.00- 35.50) (...*.....)
PLATELETS 308.40 K/UL ( 190.00- 400.00) (....*....)
MPV 9.35 FL ( 6.50- 11.50) (....*....)
RDW 13.11 % ( 11.00- 16.00) (...*.....)
URINE CULTURE NEG.CULTURE
SG 1.00 SG
LEUCOCYTES UR. NEGATIVE
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 6.00
PROTEINE UR NEGATIVE
GLUCOSE URINE NORMAL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN NORMAL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES NEGATIVE


האם ניתן לראות מבדיקות אלו מה הבעיה? במידה ויש?
ואם לא נראה בעיה, איך להמשיך הלאה בבדיקות.

יש לציין שביקרנו אצל אורטופד ילדים שאמר שהכל בסדר ועשינו צילום חזה שיצא תקין.

אורה


     כאבי גב  
27/07 11:44
דר יעקובוביץ


 מקרא : הודעה ללא תוכן הודעה עם תגובה הודעה בלי תגובה
 הנהלת הפורום קובץ מצורף הודעה חדשה

 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©