בשר טרי מעולה, תיבול מינימלי, טחינה גסה - יאיר פיינברג ודורית שנון נותנים את עקרונות הבסיס להכנת ההמבורגר האולטימטיבי, כולל מתכונים למיונז ורוטב ברביקיו ביתיים. כי המבורגר עושים באהבה, ולא על אי תנועה
כמו המנגל הישראלי, גם האסאדו הארגנטינאי הוא חגיגה חברתית על טהרת הבשר והגריל. רק שאצלם שם המשחק הוא סבלנות וצלייה איטית. דנה אלמוסני מעלה זכרונות מילדות אפופת עשן. זהירות! התמונות כאן יגרמו לכם להזיל ריר
לא חייבים להתנחל באי התנועה הקרוב כדי לחגוג את יום העצמאות כהלכתו. רותי קינן מסבירה איך עושים על האש בגריל הביתי - ונותנת מתכון לשיפודי פרגיות בתיבול אסייתי
פסקל פרץ-רובין מגישה שני מתכוני קבב ושני מתכונים לסלטים נהדרים שמתאימים למנגל יום העצמאות. הדליקו את הפחמים והתחילו לנפנף
רותי קינן, סרבנית נפנוף ידועה שאף פעם לא הבינה למה צריך לעזוב את הבית הנוח לטובת אכילה רעועה בחיק הטבע, מציעה פתרון לכל מי שסולד מהשהיה בסמוך לפחמים מעלי עשן. שיפודי עוף קלים להכנה שזקוקים רק לזמן קצר על האש
למה כדאי לקנות טלה בלאדי ואיזה מרינדה להתאים לו, איך כדאי להכין סטייק בקר ומתכון מקורי לקבב בפיתה. בשארה חינאווי עם טיפים ומתכונים שישדרגו לכם את יום העצמאות
עוף הוא ללא ספק הבשר הפופולרי ביותר בישראל, גם כשמדובר על מנגל. מטריאקי יפני ועד סאטה תאילנדי, השף עמיר אילן ממסעדת "הדסון" מגיש ארבעה מתכוני "עוף על האש" שיעזרו לכם לגוון את מנגל יום העצמאות
למי שקצת מיצה את הנקניקיות, הקבבים והכנפיים הסטנדרטיים, מציע השף ירון אלטיט מנגל בסגנון אחר לגמרי. חלק מהמתכונים ידרשו מכם קצת יותר השקעה, אבל ההנאה של האורחים שלכם מובטחת. יום עצמאות בטעם מתוק-חריף
170 יורו לקילו בשר טחון, זה מה שמשלמים עשירי פריז לקצב הצרפתי איב מארי לה בורדונק, שמאכיל את הפרות שלו בגרנולה ומשקה אותן בליטר יין אורגני מדי יום. לא פלא שההמבורגר שלו נחשב לטוב בעולם. הנה המתכון
פרחי החרדל נפוצים מאוד בישראל וטעמם נע בין חרדל דיז’ון לעלי רוקט. ניר צוק מכין איתם שני סלטים נפלאים. מה שכן, תצטרכו לצאת ולקטוף בעצמכם - משימה לא מסובכת אפילו אם אתם גרים בעיר גדולה
לקראת יום העצמאות והפיקניקים שבדרך, יעל גרטי מגישה שלושה סלטי פיקניק קלילים וטעימים שיעמדו בגבורה בשהות הארוכה בחיק הטבע
לא משנה איזה בשר אתם מתכננים לאכול ביום העצמאות הקרוב, רותי קינן עם מתכונים לסלט קולסלאו וסלט וולדורף - שני סלטים שאף מנגל לא שלם בלעדיהם
לקראת יום העצמאות, כוננות המנגל בשיאה. לפני שאתם משתלטים על הפארקים, הגנים והחניונים - הנה ארבעה סלטים שיתאימו לפיקניק ומנגל. ויש גם כמה טיפים יעילים לניפנופים
לא צריך להיות צמחוני אדוק כדי לנצל את הלהבות הלוהטות של המנגל ליצירה קולינרית קצת יותר מעניינת מאשר עוד שישליק. נעמי אבליוביץ' ממנגלת ארטישוק עם בוטנים, חלומי עם משמשים ואפילו קינוח
יום העצמאות כבר מזמן הפך ל"חג הבשר", למורת רוחם של הצמחונים. כדי לתקן את העוול ההיסטורי ליקטנו שלוש גרסאות להמבורגר נטול בשר שיאפשרו גם לצמחוניים להצטרף לחגיגות המנגל. יום העצמאות - לא לקרניבורים בלבד
לא פשוט להיות צמחוני ביום העצמאות, כשהשמים מתכסים עשן מנגלים. פיליס גלזר מציעה תחליפי בשר טעימים, שטובים גם לאוכלי בשר שרוצים לשמור על הבריאות
הבשר המעובד מוקצה מפאת כימיקלים ואנטיביוטיקה ואל תזכירו לה בכלל את כמויות הזבל שנערם. פיליס גלזר מציעה לכם להכין מנגל אורגני לחלוטין שיאפשר לכם ליהנות בלי לפגוע בעצמכם או בסביבה
מי אמר שחייבים תמיד לצלות בשר על האש? יש גם גבינות שהמפגש שלהן עם הגריל יוצר חגיגה אמיתית. שגיא קופר ורן בוק על גבינות החלומי והג'יבני