מיכל וקסמן עושה כבוד לשקדיה, העץ שהוא הכי ט"ו בשבט שיש, ולפירותיה. מתכונים מנצחים לעוגת פירות יבשים, שקדים קלויים
מרב ברזילי אוספת מלוא הסל ומכינה תמרים ממולאים, סלט עלי חורף, קישים ממולאים בעלי בר ומאפינס מתוקים עם פירות יבשים
מתילדה כהן-סראנו מספרת בעברית ובלדינו על סדר הט"ו בשבט וחולקת מתכוני-חג מסורתיים עם שקדים כאשורה, קינוח חיטה ופירות
יעל גרטי נזכרת באוכל שחיכה לה בבית כששבה מבית הספר ומספקת שלושה מתכונים של אמא
רגע לפני שחוזרים ללימודים יש לכם הזדמנות להפוך את היום האחרון של החופש הגדול למתוק עם גלידת שוקולד ביתית שלא מצריכה
רותי קינן לא קיבלה כריך עם שוקולד לבי"ס כי "ממתקים זה לא אוכל", וגם מבנותיה מנעה את הממרח האהוב. עכשיו היא מתחרטת
לרגל פתיחת שנת הלימודים אספנו שש הצעות לסנדביצ'ים מקוריים, מושקעים וסופר-טעימים, שמתאימים לילדים וגם להורים
למקורותיו ההיסטוריים יש גרסאות שונות, אבל סביב הצלחתו העולמית מאוחדים כולם: הסנדוויץ', המאכל בעל אלף הפנים
קרוק מסייה, קרוק מדאם, פריקסה וכריך ג'בטה חם. סיפור על ארוחת עשר מושקעת ועל ארבעה סנדביצ'ים למבוגרים