סוף הוא תמיד התחלה חדשה: רגע לפני שהיא יוצאת לפסק זמן שבתומו תעלה עם מדור חדש (פריזאי, בטח . . .
היא הגיעה לפריז במקרה וקבעה בה את ביתה, סמוך לפנתיאון וגני לוקסמבורג. שנייה לפני שהיא נפרדת מקוראי . . .
לא יומרנית, רוטטת קלות למגע וזמינה רק למשך שעתיים-שלוש בשעות הבוקר. אין ספק - עוגת הפלאן היא אנטיתזה . . .
מתובל, צבעוני ובעיקר - חריף מאד. יפה עירון-קוץ העבירה את חופשת האביב המשפחתית בהודו וחזרה עם רשמים, . . .
הם החלו כפתרון מעשי לפירות עודפים והפכו לקינוח מיתולוגי בעיר האורות: יפה עירון-קוץ עם קווים לדמותו . . .
ביצי בנדיקט? הצחקתם את הצרפתים. יפה עירון-קוץ מצמצמת יין, מוסיפה חמאה ובצלים מקורמלים ומבשלת אף אן . . .
שבוע עבודה שנמשך 85 שעות, עבודה פיזית מתישה, היעדר שינה, לחץ בלתי פוסק לשמור על עקביות בטיב האוכל . . .
הוא נולד כטעות של שף צעיר והפך למיתולוגיה פריזאית. יפה עירון-קוץ עם קווים לדמותו של קינוח קרפ סוזט - . . .
זה מתחיל בזכרונות הילדות של שף שרצה לצנן את מרק הכרישה ותפוחי האדמה שהכינה לו בווישי אמו ונגמר . . .
הבריטים והצרפתים רבים מזה מאות שנים על מקור המנה החגיגית הזו, שאוהבים להגיש בעיר האורות בסופי השבוע . . .