פסטה מהמדבר: מיכל וקסמן הייתה צריכה להרחיק עד הערבה בשביל להכין שתי מנות פסטה נהדרות - אחת עם ירקות . . .
ניוקי בבית כבר הכנתם? אם עדיין לא אז זה הזמן: הריח מסחרר, המלאכה פשוטה והטעם חלום - ניוקי בחמאת . . .
הסופה דורשת: נזיד שעועית מהביל, עם או בלי בשר, שאין פשוט ממנו להכנה ואין טעים ממנו בעולם. מומלץ . . .
ראיתם בשוק ראשי כרוב גדולים ופחוסים ולא ידעתם מה עושים איתם? קוראים להם מלפוף, הם מושלמים למילוי . . .
הסלק בשיאו, פריך מהגשם ורק מחכה שתכינו ממנו משהו טעים: מתכון צבעוני לגאלט סלק וגבינה כחולה
פסטייה בגרסה המושלמת לט"ו בשבט: דפי פילו דקיקים הם תמיד התחלה טובה, ואם תמלאו אותם, כמו מיכל וקסמן, . . .
הרבה דברים אפשר להכין מחומוס, אבל מיכל וקסמן בוחרת לשדך לגרגירים הזהובים מנגולד ואריסה ולהפוך אותם . . .
מה זה מיסו, איך אפשר להכין מיסו בבית ומה תוכלו לבשל ממנו - מיכל וקסמן עם המדריך הפרטי שלה למיסו - . . .
כמעט לכל אחד יש את הגרסה משלו לתבשיל חורפי שמבלה שעות ארוכות על הכיריים או בתנור; גם למיכל וקסמן יש . . .
ירקות השורש נמצאים בשיאם, בואו נשתמש בהם: מיכל וקסמן משתחררת מהקיבעון לבשר ומכינה חמין שורשים משגע . . .
גם ככה כל החנוכה אתם מטגנים, אז הפעם תעשו את זה עם כרובית: מיכל וקסמן לוקחת פרחי כרובית, מטגנת אותם . . .
בריא או לא בריא זו לא שאלה כשמדובר בחג החנוכה ובבצק מטוגן: מיכל וקסמן מלמדת איך להכין דונאטס איטלקי . . .
פעמיים סלק: מיכל וקסמן מנצלת את הסלק הנפלא של ראשית החורף ומוסיפה אותו לנזיד עדשים נפלא וללביבת . . .
כך תכינו בעצמכם פסטה פיצ'י טרייה מבצק ללא ביצים, גמיש ונוח לעבודה, שאחרי בישול קצר במים ושכשוך ברוטב . . .
חבוש זה אחד הפירות היותר שנויים במחלוקת (מיד אחרי גויאבנה ואפרסמון), אבל תסמכו על מיכל וקסמן שהיא . . .
אם אתם לא יכולים לטוס להודו - הביאו את הודו אליכם למטבח עם מתכון לפאראטה הודית דקיקה, ממולאת בתערובת . . .
מיכל וקסמן חוזרת ל-ynet עם טור אוכל אישי ועונתי עם הסברים מחכימים על חומרי גלם ועל השימוש בהם. . . .
איך מכינים פסטה טרייה ללא ביצים, איזו צורה חביבה יותר על הילדים - פרפרים או ברגים ומה זה בכלל קמח . . .
סמטאות צפופות, מבנים עתיקים ו"נונות" קשישות בחצרות הבתים שעוסקות במלאכת הכנת פסטה ביתית: מיכל וקסמן . . .
הסמקה סיזיפית: מיכל וקסמן מכינה לבנה ביתית ורביולי לבנה בחמאת סומאק