|
31. אין כמו הקבב של סמי ובניו
מסעדת סמי ובניו ברחוב בן גוריון ברמת גן יש את הקבב הטוב בארץ שווה
|
|
|
32. הקבב הפרסי עולה על כולם
ארוך ארוך על סיחים ממתכת
|
|
|
33. מה הכתובת של רובינשטיין???
קדימה אני חייב לקנות את הקבבים שלו (שמעתי מכמה אנשים עליו) - מישהו יכול לכתוב??
|
|
|
הקבב הרומני הכי טוב בלי שום תחרות הוא של בורצ'ו משדרות ירושלים ביפו ואני חושד שהוא קשור איכשהו לתחילת הכתבה...
מישו יחכה קצת והשאר שמופיעים בתגובות פשוט לא בליגה
|
|
|
35. חשוב!!!! להוסיף לתערובת מעט סודה לשתייה
מיכל השפית והשאפה |
|
|
(22.04.04) |
|
|
|
36. אבו מישל מלוד, קבב מדהים
|
|
|
עם כל הכבוד ויש כבוד - הקבב הרומני של מישו מיפו נחות ביותר.
לא חסר מסעדות של קבב רומני טובות בארץ, כגון: הנצחון באשקלון, קפה גלידה יונק בחיפה ואפילו נלו ביפו תל אביב.
|
|
|
38. מישו כשר - תגובה ל 17
מישו כשר אבל ללא תעודת כשרות כי עבור תעודה צריך לשלם כסף ובכלל לא חשוב אם באמת כשר.
|
|
|
39. מישו הוא המלך הבלתי מעורר
אוכלת קבב , |
מגיל 0 |
|
(25.04.04) |
להכנס למישו ביפו זה כמו לחזור במנהרת הזמן, העמידה בתור לשולחן המיוחל, הריחות של השום, הסיפונים עם הסודה, האיקרה הטריה עם הבצל הקצוץ, הלחם הלבן, קעריות השום והחרדל והקבבים האווריים והעסיסיים.
אין, הוא המלך! רקשיהיה בריא!!!
|
|
|
מה פתאום פטרוזיליה ובצל בקבב רומני מאיפה זהבא לכם.
צריך אבקת סודה לשתיה ומי סודה חזקה ככוס וחצי לכל ק"ג בשר
|
|
|
מי מתי לפולנים יש דעה על אוכל ???
קודם לומדים לאכול ואם אפשר גם להכין אוכל טוב ורק אחרי זה מותר לך להגיב.
|
|
|
רק לפי מספר התגובות אפשר להבין שהקבב הרומני, הכי מבוקש ולמה לא להודות, בצדק.
אך המתכון מהכתבה,לא נכון, הוא רחוק מהמתכון האמיתי, שגם לו יש כמה גירסאות.
|
|
|
מומלץ ביותר,תובל 22 בבורסה
|
|
|
44. קבב ב ו ל ג ר י
מוטי , |
ראשון לציון |
|
(27.09.05) |
תנסו אצל מונקה ביפו
|
|
|
45. ל-40
חיים , |
באר-שבע |
|
(23.01.06) |
או ששמים אבקת סודה לשתייה או מי סודה
ולא שניהם יחד
רומני שאוהב קבב רומני אמיתי
|
|
|
גברת נכבדה ! לפני שנותנים מתכון, חייבים לבדוק אותו ולהעביר אותו במדור, בדייקנות. מי קבע שהמתכון שהינך כותבת ,של הקבב הרומני, הוא באמת של קבב רומני ???
לידיעתך וחבל שלא ידעת זאת לפני שכתבת, בקבב רומני, אין בצל, אין פטרוזיליה וגם פפריקה לא רצויה. המים הקרים (ויותר טוב יוצא עם סודה- סיפון), לא שאפשר להוסיף, אלא חייבים להוסיף תוך כדי לישה מרובה. נותנים לתערובת לנוח במקרר לפחות 8-10 שעות ורק אז יוצרים קבבים.
שיהיה לך בתיאבון.
|
|
|
להם יש את הקבב והקציצות הטובות ביותר בארץ בכמה רמות מכל קבב שטעמתי עד היום ניתן להשיגם רק באיזור הצפון למביני עניין
|
|
|
|
|
49. טיפ למנגל
חיים , |
באר-שבע |
|
(22.07.07) |
46 צודק בהערות שלו לכותבת.
עכשיו טיפ לפתיחה של מנגל מוצלח ככל שיהיה
מחלקים פיתה ל 4 רבעים,בצלוחית שמים זעתר בכמות מאוד נדיבה (רצוי של מימון תבלינים)שמן זית בכמות די גדולה (תלוי בכמות הפיתות שמכינים)כותשים מספר שיני שום,מערביבים היטב ובעזרת מברשת מטבח מורחים היטב על רבעי הפיתה שמים על המנגל לזמן קצר (ברגע שרואים שהשמן מבעבע מיד להוריד) ולאכול
בתיאבון
|
|
|
50. קבב שלשוקי
אורן , |
הוד השרון |
|
(09.02.08) |
קבב ביהוד הכי ממכר -שוקי-
|
|
|
51. קבב רומני
שולה , |
כפר תבור |
|
(19.10.08) |
בקבב רומני אמיתי אין בצל בכלל!!!!
|
|
|
הקבב המוצלח שייך בהחלט לכופתא
אין על הקבב הרומני-הם בהחלט יודעים מהו.
ובכלל הקבב המזרחי שלהם.
אוהב קבבים ושם זה המקום האהוב עליי.
|
|
|
הילה בהמשך להמלצתך ואני גרופי של קבב ומבין עיניין התנסתי בקבב וגם בקציצות של שמלי אין כזה דבר בארץ ויש לי קבלות .שווה את הנסיעה לחיפה ויש להם אריזות להכנה בבית אני מנוי. תודה הילה
|
|
|
54. לאמיר 53
ניקול , |
הרצליה |
|
(13.02.09) |
אמיר תבורך המלצה אמיתית ביררתי לכל חובבי הקבב את הכתובת של שמלי הגריל הבולגרי הם נמצאים בעיר התחתית ברח יפו 56 בחיפה . אין דבר כזה בכל הארץ תנסו ותבינו.
|
|
|
55. לבונה
adrean8 , |
חיפה |
|
(04.07.09) |
|
|
|
56. אני אוכל קבב רק בעצמאות
מי אוכל קבב ביכלל אני טוחן רק בעצמאות ובלג בעומר אף פעם אני לא אוכל קבב
|
|
|
הקבב הטוב ביותר אין
עליו!!!!!!
|
|
|
רק ששימלי חייב להבין שבאים גם לאכול לא לטעום מנות קמצניות!!
| |