|
מיפאן הרחוקה כתבה אחת כזו עושה לגקרוב לבבות יותר מעשרה מאמרים. גוטה פחימה שבתה את לבי.
איזה תמונות מדהימות.
|
|
|
2. נטלי - מה את עושה ביפן ????
תמיד כשאני בחו"ל אני מתגעגע למאכלים ישראליים - מבין אותך
|
|
|
3. טעים ומדהים - ישר כוח על הכתבה
|
|
|
4. עושים כבוד לשר הביטחון המהולל
|
|
|
|
|
6. כל הכבוד לך אבל ביגללך אני שמן הכל מעולה
אין כמוך
|
|
|
7. פוייה איפה הגפילטה איפה??
טאובמן , |
ניו יורק הכבושה |
|
(13.10.06) |
|
|
|
8. מה עם קוסקוס ? מהידיים שלך
|
|
|
9. מסכים עם נטלי במאה אחוז!
זהר , |
ניו יורק סיטי |
|
(13.10.06) |
תאמינו לי תאריכו את מה שיש לכם.
|
|
|
10. סוף כל סוף אינטרנט אמיתי במיטבו
יישר כח , |
ותודה |
|
(13.10.06) |
לזה בדיוק נוצר האינטרנט .
וזה יעודו האמיתי , כתבות אותניות , עם מידע שלא יסולה בפז , בעלות אפס
הוכחתם שאין צורך בספר בישול כדי להנות קצת במטבח.
|
|
|
11. ואיך אפשר בלי המתוקים?
מה אם המתכונים המתוקים?הראת תמונה והשארת אותנו עם הריר בפה
|
|
|
12. בבקשה עשו כתבה כזו גם על המאכלים הגרוזינים
המאכלים פשוט נהדרים טעימים ומגרים בטרוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
! אודה על כתבה כזו!!!!!!!!!!!!!!!1
חג שמח!
|
|
|
13. אין בעולם על האוכל המרוקאי הכי טעים שיש....
|
|
|
14. יווו הלוואי הייתי מוזמנת לאכול אצל מישהו אוכל
כזה טעים אוכל מרוקאי מתובל וטעים הלוואי עליי יש כבר ריר מהפה שתהיי בריאה כל הכבוד לך על האוכל רואים לפי התמונות שזה נפלא תבורכנה ידייך
|
|
|
15. עם כל הכבוד למרוקאים, אוכל אשכנזי אמיתי
אשכנזיה ובשלנית , |
זה תורשתי |
|
(13.10.06) |
או יותר נכון, אירופאי קלאסי, אין עליו !!!!
אבל מה? זה נחמד לשלב אוכל של עידות נוספות.
אבל דבר אחד בטוח. סבתי ההונגריה ע"ה ידעה לעשות את הצ'ונט [חמין] הכי הכי טעים בעולם.
הלוואי שידעתי גם אני לעשות כזה צ'ונט עם ממולא מקישקע ובםפנים כל טעמי גן עדן
|
|
|
16. כל הכבוד
מהזהמשנה , |
בבית של פיסטוק |
|
(13.10.06) |
לכתבות כאלו אני עושה SAVE
ישר כח
|
|
|
17. ממש גירית אותי עם האוכל הזה והסיפורים
אבי אריאל , |
יבנה |
|
(13.10.06) |
תודה על המתכונים והטיפים עוד הלילה אני עושה נשוי כלים על הילדים שלנו בהשגחתה של המרוקאית הפרטית שלי
חג שמח ותודה
|
|
|
כמו שנאמר : המרוקאיות גם יפות
וגם אופות.
|
|
|
19. זה לא אוכל מרוקאי זה אוכל ישראלי
לא יודע למה אבל בכל שנות חיי לא ראיתי מישהו שמסוגל להעביר מתכונים מרוקאיים . תתרגלו , אוכל מרוקאי לא ניתן להעברה מתכון אלא רק בבישול. זהו זאת עובדה! רק לראות את המתכונים שהיא העבירה ולדעת שמתכונים אלו הם יותר ישראליים מאשר אוטנתיים. בתאבון
|
|
|
20. הכל נכון
moshe hazan , |
ashkelon |
|
(13.10.06) |
מירשמים מנוסים אישית ובדוקים שחבל על הזמן באיכות בטעם ובאיזון שאין לאף עידה בעושר המגוון של התפריט.
זן נדיר-איריס
|
|
|
21. 12, אתה גרוזיני? גם אני
גרוזינית , |
גרוזיה |
|
(13.10.06) |
עם כל הכבוד על המטבח המרוקאי, אין על המטבח הגרוזיני
שצ'אמאדי, חליה, באג'י, חצ'אםורי, סאציבי, ועוד הרשימה ארוכה
אך, אין היום כבר את הנשים של פעם
איפה , איפה הם הימים ההם?
שב"ש וחג שמח, גאומרג'וס לכל עם ישראל
|
|
|
22. ומה עם קציצות הבשר ברוטב עגבניות ?
אפשר מתכון ?
|
|
|
23. Where is the Matkon for the Kzizot
|
|
|
24. טעם גן עדן
prasim.blogspot.com |
|
|
(13.10.06) |
|
|
|
סוף סוף מתכון לקוסקוס אמיתי ולא חיקויים וקיצורי דרך
רצים עוד מתכוני עדות......
|
|
|
כמו כל בשלמית, גם גוטה נתנה מתכון בערך והשמיטה את הדברים החשובים.
את הקוסקוס, צריך להעביר דרך המסננת, כמה פעמים.
כשראיתי את הבושות במתכון, כבר לא המשכתי לבדוק את השאר.
הדגים בסדר. חוץ מזה שהפפריקה צריכה להיות מרוקאית (בשמן) ולא רגילה וזה עושה את ההבדל.
|
|
|
27. כשאני רואה כלים מרוקאיים הם תמיד נראים לי לא נקיים
|
|
|
28. אין כמו הצפון קוריאנים
|
|
|
|
|
30. אולי זה באמת טעים אבל מפוצץ בשמן .ומלא קלוריות רואים זאת !!!
| |