אוכל  טעם החיים  משהו מתוק
פטנט - מעמול תמרים בלי מאמץ
רוני ונציה
פורסם: 13.12.06, 08:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות ב-27 דיונים
1. ואיך עושים עם אגוזים בלי תמרים מישהו יודע?
צולי ,   מרכז   (13.12.06)
2. מה עם סוכר לא צריך?
לילי   (13.12.06)
3. מה בדיוק הפטנט פה?
איניגו   (13.12.06)
4. מי ורדים
(13.12.06)
אני ממש לא אוהבת מי ורדים. אפשר להוריד אותם כך סתם או שצריך להוסיף נוזל אחר במקומם?
5. לא חסר מיים במתכון?
אורלי ,   לוד   (13.12.06)
6. עוגיות תמרים
אתי   (13.12.06)
אני מוסיפה למלית התמרים: קצת קינמון ואגוזים קצוצים - זה משדרג את המעמול למעדן.
7. למספר 4
(13.12.06)
נסי "מי זהר", שהם מיצוי פרחי הדרים, ריח שונה, אך דומה. אולי ימצא חן בעינייך. אם לא, לכי על קינמון, ואותה כמות נוזלים של מי הוורדים - להחליף במים או חלב.
8. שק"מ
אני   (13.12.06)
אני עושה עם בצק שק"מ שמנת קמח מרגרינה 1 שמנת 2 כוסות קמח (או שקית קטנה של קמח תופח). 1 מרגרינה (עדיף חמאה)
9. עם כל הכבוד
אשה   (13.12.06)
לתמי סירקיס יש מרשם הרבה יותר מוצלח וקל.
10. הפטנט הוא הגליל והחיתוך,כי כרגיל היא עוגיה אישית
(13.12.06)
כל כדור קטן של בצק ממולאא ונסגר לחוד,וכאן יש פחות עבודה ,זה הכל פשוט ומהיר
11. האמת? נשמע פשוט מדי וסתמי. זהו בהחלט לא מתכון מנצח!!
(13.12.06)
12. Date Cookies
Dany ,   Canada   (13.12.06)
Finally, NO Sugar, THAT'S Amazing from Roni Venezia !!! EXCDELLENY, EXCELLENT. But Roni, have you THOUGHT about using 1/2 the Butter? You can use less Butter & still get Excellent Results.
13. ל 1- כן אפשר , אבל עים שקדים זה הרבה יותר מעודן
cela   (13.12.06)
שקדים, או אגוזים טחונים, 2בפות סוכר ,וכף מים ,כדי לאחד את התערובת.
14. ל 4- ו 11- אפשר קליפה של קלמנטינה מגוררת,
cela   (13.12.06)
נכון זה פשוט ,אבל לא סתמי, תנסי ולא תתאכזבי .בתאבון
15. זה כן מתכון מנצח! ואיך לא נגמר לקוטרים אף פעם?
(13.12.06)
16. TO Dany 12
Mika ,   New York   (13.12.06)
Shut the Bleep up -- You must be fat and ugly yourself. Let us eat what we want, go away, you don't have to read her recipes@ get a life, will you?! I pity you.
17. עצה למספר 1
יועצת ,   רמת גן   (13.12.06)
מעמול עם אגוזי פקאן. אגוזי פקאן קלופים קוצצים אבל לא דק, מוסיפים מספר כפיות של קינמון לפי הטעם וסוכר שוב לפי הטעם, למי שאוהב פחות מתוק צריך לבחון בעצמו. יוצרים ביד מן עיגול בקוטר של כוס שתיה אפשר להעזר במרדד, רצוי שהבצק לא יהיה דק מדי, מוסיפים כפית או יותר של המילוי סוגרים ויוצרים מעין סוגר כלפי מעלה. אופים על חם בינוני.
18. המתכון שלי...
גלי   (13.12.06)
שמים בקערה כוס מים קרים, חבילת מרגרינה, כוס שמן ומוסיפים קמח תופח או קמח ואבקת אפייה ולשים הכול יחד עד שמתקבל בצק רך. אם הבצק נדבק מוסיפים עוד קמח (זה בערך קילו קמח). מניחים על השיש ניילון נצמד (כזה לעטיפת כריכים) מחלקים את הבצק לשלוש ויוצרים שלושה כדורי בצק. לוקחים כדור אחד של בצק ומרדדים אותו על גבי הניילון הנצמד (אי אפשר בלי כי הבצק דביק!) מורחים ממרח תמרים על הבצק , מפזרים מעט קינמון ואגוזים (אפשר להשתמש בממרח תמרים שיש בו כבר אגוזים ובמעט קינמון) מגלגלים את הבצק כשהניילון עוטף אותו מבחוץ. מסירים את הניילון ומניחים בתבנית עם נייר אפייה. עושים סימונים על גבי הבצק כדי שיהיה קל לחתוך, אופים עד שהבצק מקבל גוון צהבהב, משהים שעה בתנור , מוציאים , מפזרים אבקת סוכר וזוללים מהר.. מצליח תמיד אם מקפידים על ההוראות. בתאבון!
19. בואו תיטעמו את המעמולים של אמא שלי בכול העולםאין כאלו
סמדר ,   בת ים   (13.12.06)
20. סמדר תני את המתכון של אמא שלך, בבקשה!
שולה   (14.12.06)
גם אני בת לעדה המצרית ומכירה המון סוגי מעמולים או כפי שאנחנו המצרים קוראים להם מננה. היתה לי דודה שהכינה את המעמולים הטובים ביותר בעולם שכשהיית לוקח ביס הייתה עף לעננים אבל היא הלכה לעולמה בלי להשאיר מתכון. והמתכון של רוני ונציה לא נראה לי כי אין שם קליפת תפוז או סוכר וניל סתם קמח וחמאה אני זוכרת את העוגיה הזאת מבושמת עם קליפת תפוז או סוכר וניל או מי ורדים אבל משהו בטוח היה שם. סמדר אודה לך באם תעביר את המתכון ואללה מעקי.
21. עוגיות תמירם
סילבנה ערד ,   תל אביב   (15.12.06)
שלחי לנו את המתכון. תודה.
22. To-Mika-12
Ella ,   Chicago   (18.12.06)
You are absolutely disgusting.
23. מעמול
(19.12.06)
טעים מאד וקל מאד להכנה
24. ל-1- יש מלא מתכונים של מליות למשל
עדיה   (20.12.06)
בפסח לחרוסת אפשר ליטחון שקדים אגוזים עם צימוקים ולהוסיף קצת יין או אפשר לקחת כל מיני ריבות ולהוסיף להן מה שרוצים -אגוזים קוקוס טחון או תפוח עץ מבושל עם סוכר + פיצוחים והעיקר לא לפחד כלל -- הכול טעים ומשמין
25. ל7
אביבה ,   שפלה   (31.12.06)
מי ורדים זה מי זהר פשוט זהר במרוקאית זה ורדים
26. מעמול אגוזים
אלונה   (02.02.07)
ב"השף הלבן" תוכלו למצוא את המכתכון הרצוי.
27. אני אוהבת מתכונים טעימים
רינה ,   ירושלים   (13.03.09)
תיכנסו לפהו זזזזזההההה מממגגגניסבבבבבבבבב!!!!!$$$%%%^^&*)(__כפרה אלי נכככוווןן
חזרה לכתבה