|
אני לא יודעת מה זה פול ירוק? בבקשה תעזרו לי.
תודה רבה
סקרנית
|
|
|
2. נראה כמו שעועית ירוקה, רק רחב, גדול וטעים יותר
מומלץ לגשת לירקן הקרוב...
|
|
|
3. "רחב, גדול וטעים יותר" - זה מה שכולן אומרות לי...
|
|
|
|
|
5. לי אסור לאכול פול כי אני G6PD - האם יש פורום?
|
|
|
שעועית הרבה יותר טעים מפול...
המשפחה שלי אוהבת פול אבל אני חולה על שעועית.
יותר טעים- יותר טוב....
|
|
|
7. מתה על פול ירוק - אבל למה אין מתכונים צמחוניים?
|
|
|
8. הכי טעים זה פול ירוק....
בתוך התרמילים מבושל במי מלח, כמו פסטה. ואז לסנן להוציא מהתרמילים ולאכול בהנאה יאמייי..........
|
|
|
9. פול ירוק מאכל אדיר מונע סרטן מעי הגס רב עוצמה
טולדנו , |
מקנס /שטרסבורג |
|
(12.03.07) |
|
|
|
10. כתבה על פול זה לא קצת פלצני?
|
|
|
11. פול ירוק עם אורז ותבשיל טלה- מעדן
פעם בשנה בערב פסח סבתי מכינה תבשיל זה. פשוט המאכל הטוב בעולם!!!!
אין עליו
|
|
|
12. נכון שאפשר להכין את המרק בלי בשר?
צמחונית נודניקית |
|
|
(12.03.07) |
|
|
|
13. פול זה דבר נהדר, יש בו חומר שנקרא דופאמין
שגורם לתחושת רוגע , |
ושובע עילאיים, בחיי. |
|
(13.03.07) |
ניתן לקנות פול קפוא בכל סופרמרקט בשקיות של סנפרוסט או חברה דומה .
מאוד מאוד בריא , וצריך רק לדעת כיצד לבשל אותו ולתבל אותו. הכי טעים עם פרוסות דג (מושט/סלמון) , עם שמן רגיל ותבלינים : מרק עוף (2כפות) , פפריקה רגילה (1 כף) ומעט כורכום (הצהוב ). לערבב התבלינים +השמן בקערה , להוסיף רצועות פלפל אדום רגיל ועגבניות פרוסות ,להוסיף מיים לכיסוי , לא להפוך את הדגים באמצע הבישול ( בין חצי שעה ל-45 דקות) ויוצא מעדן מה זה משביע.....
|
|
|
14. תגובה ל 12 - בוודאי רצוי לא להכניס חלקי גופות בעלי חיים
|
|
|
15. מתכון צמחוני מדהים לפול ירוק
1.5 ק"ג פול ירוק.
ראש שום כתוש.
4 עגבניות בשלות קצוצות.
מזהיבים את השום בסיר מוסיפים את גרעיני הפול השטופים, מאדים ביחד עם השום כעשר דקות , מקפידים שלא יחרך השום .
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות הקצוצות מוסיפים מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה וכמון לפי הטעם , מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי.
מדי פעם לערבב .
להגשה ניתן כדאי לסחוט לימון ולהוסיף קצת כוסברה קצוצה דק.
מעדן.
אגב פרוק התרמילים הנאה שלמה לילדים.
|
|
|
16. מתכון לפול ירוק צמחוני
רבקה , |
ראשון לציון |
|
(16.03.07) |
חב' פול ירוק של קפואה (סנפרוט)
3 שיני שום חתוכים (עיגולים)
8 עילי שמיר קצוצים דק
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
2 כפות שמן
מלח ,פלפל לבן לפי הטעם.
בסיר שמים את כל המוצרים למעט השמיר מאדים 3 דקות על אש נמוכה מוסיפים 11/2כוס מים רתוחים לאחר הרתיחה מוסיפים את השמיר ומבשלים עד שמתרכך בערך 30 דקות בתאבון
|
|
|
גם לי אסור
אם אתה עולה על פורום
אשמח אם תפרסם זאת
תודה
שרה
| |