|
1. חבל על הזמן-הייתי אוכלת תבנית כזאת עכשיו
|
|
|
1. למי יש ברנר בבית?
2. לוקח יומיים עד שזה מוכן עם כל הקירורים ללילה וקירורים אח"כ.
3. שבע מאות סירים, תבניות וכו'.
אבל עדיין - נשמע מדהים חבל"ז.
|
|
|
האם במקרה מתכון זה כשר לפסח - לדעתי קורנפלור לא כשר.?????? אשמח לתגובות
|
|
|
נראה לי טעים מאוד. מוצא חן בעיני גם שהשף רון כהן מפנה אותנו למקום שבו ניתן להשיג את הפריטים המיוחדים יחסית (נוגט). מה לגבי ברנר? האם הוא ייחודי לשפים? ובגרסה הביתית: איך לקרמל את הבננה? אשמח לפתרונות נגישים וביתיים... תודה.
|
|
|
באיזה עובי צריכים להיות הטרפלס
|
|
|
6. קחו 150 שקל, בקטנה מחיר המתכון הזה
לכו לקונדיטוריה משובחת, קנו 2 טראפל, עשויים בדיוק לפי המתכון הפלצני הזה.
ישאר לכם המון עודף.
תאכלו ותהנו.
לא תשמינו.
מטבח נקי.
והכי חשוב - רווח נקי של שלוש שעות יקרות בחיים במהלכן לא התחרבשתם בין הסירים.
חג שמח.
|
|
|
7. לבשל הם יודעים, גיאומטריה לא....
מדובר כמובן במקביליות ולא בדלתונים....
|
|
|
במו עיני ראיתי במרכולים - קורנפלור כשר לפסח.
פלאי הטכנולוגיה !!!!!
|
|
|
1. קורנפלור כשר לפסח לאוכלי קיטניות. מי שלא אוכל קיטניות שיחכה שבוע או שישתמש בקמח תפוחי אדמה.
2. למי שאין ברנר - אפשר לקרמל ת הבננות במחבת ואז להניח אותן על הקרם.
|
|
|
את מהאנשים האלו שעדיין שומרים כשר?
עד מתי נהיה יהיו קורבנות של הרבנים עד מתי?
לשמור על כשרות זו מסורת בלבד ולא מחייב אף אחד, באמת שאין צורך לשמור על הדבר המטומטם הזה אז צאי מהלחץ ותכניסי קצת קורנפלור..
|
|
|
|
|
- בולבולית: קורנפלור אכן כשר לפסח. ראשית כי מדובר למעשה בעמילן ושנית כי הוא מופק מתירס ולא מחיטה (לא שברור לי למה חיטה לא כשרה לפסח... הרי לא חיטה הייתה הבעייה אלא השמרים!).
-6: נו באמת! מה אתה קורא מתכונים אם אתה לא רוצה ללכלך את הידיים ואת המטבח. זה כמו להגיד לחובב נגינה, למה להתאמץ וללמוד את היצירה, תקנה את הדיסק... שתי חוויות שונות לגמרי. תעבור למדור אחר.
|
|
|
|
|
14. העתקתי ושמרתי. בגילגול הבא מבטיח לנסות...
|
|
|
יאמי יאמי !!!! ממש מגרה ולא קשה להכנה שווה לנסות .... חג שמח לכם
|
|
|
16. קורנפלור כשר
קובי , |
עיר החטאים המתוקים |
|
(05.04.07) |
קמח תפוחי אדמה בהכשרים ההכי מהודרים שיש.
|
|
|
17. קורנפלור למרות שמו בדכ מופק מתפו"א
תבדקי על השקית כתוב קמח תפו"א
ואני חוזר בד"כ כי יש גם מקמח תירס
|
|
|
18. איפה יש חנויות שמתמחות במוצרים לקונדיטוריה
בנתניה , הרצליה, הוד השרון ותל-אביב ?
|
|
|
19. לכל הבולבולונים- קורנפלור- cornflour זה קמח תירס!!
|
|
|
ככה, בגדול ובלי להיות קטנוניים, בחישוב של ארבע מנות יצא לי 2045 קלוריות למנה,
ושלא תבינו לא נכון, אני מתה על קלוריות, ואוהבת לאכול, אבל חברים, אנחנו מדברים פה על ארוחה שלמה באידי כולל קינוח ויין , ועוד נשאר עודף לאיזו מיני טורטית. ונגיד עשיתי ספורט באותו יום, אז גם תפוח. לא חבל?
|
|
|
21. מתכון פשוט לטראפלס(אהרוני)
מכורה לשוקולד , |
מרכז |
|
(05.04.07) |
250 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3/4 כוס שמנת מתוקה
2 כפות וויסקי משובח
אבקת קקאו
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה ביחד עם השמנת. מוסיפים את השוקולד, כשמתקרר , מוסיפים2 כפות של וויסקי. מאחסנים לשעה במקפיא. לאחר כשעה יוצרים בעזרת כפית כדורים ומגלגלים באבקת קקאו. מומלץ לאחסן במקפיא ולהוציא בסמוך לאכילה.(אחרת הם רכים).
|
|
|
לא, זה ממש לא כמו להגיד לחובב נגינה תקנה את הדיסק. מי ישמע על איזו פרטיטורה מדובר פה, אתה צריך לצאת יותר חמודי.
בישול זו לא "אומנות", תפנים.
כל אידיוט יודע להמיס שוקולד ולערבב אותו עם שמנת ואז להמשיך ולאונן על זה עד שהוא נופל מהרגליים.
בישלתי סיר או שניים (או חמשת אלפים) בחיי, ואני גם אוכלת באופן קבוע ויום יומי, ואפילו אכלתי כבר במקומות "נחשבים מאוד" בארץ ובעולם.
ולהגיד לך משהו? - עוד לא נולד המתכון שאגיד עליו - וואלה שווה להזיע על זה חצי יום ובלבד שאחוש את העונג העילאי של הטעם הזה.
זה פשוט לא שווה את זה. מניסיון של הרבה חצאי ימים שעשיתי את הטעות והייתי יצירתית וחרוצה.
בקיצור - מי שרוצה טראפלס מהסרטים שימיס שוקולד עם שמנת בסיר קטן, אפשר קצת ליקר בפנים וצימוקים או קליפת תפוז או מה שבא לך - דקה עבודה. למקרר. כשמתקרר לאכול עם כפית.
חג שמח.
אה, ואני אכנס לאיזה מדור שבא לי, תתפלא.
|
|
|
23. ננה? אבל זאת מסעדה גרוזינית לא? גם לי קוראים ננה אגב....
|
|
|
1. ננוצ'קה גרוזינית. ננה לא
2. ניתן לקרמל את הבננה חצי דקה במיקרו עם קצת סוכר דמררה או מה שבא לכם.
3. אחלה מתכון, תיהנו
| |