|
61. יצאתי פעם עם אחד שהכינה לביבות..
וזה כמעט עלה לי בחיי. לביבה אחת היה בה גוש לא מוגדר שנתקע לי בגרון, השתעלתי ונחנקתי, נחנקתי והשתעלתי, עד שהחתיכה התקועה עפה ישר לתוך הצלחת של אמא שלה. שצעקה בקולי קולות.. עד שעפתי משם ומאז לא ראיתי אותה.
|
|
|
62. אין כמו לביבות חמות מיד אחרי טיגון, טבולות בסוכר מתוק.....
יאיר , |
אין כמו |
|
(02.12.07) |
|
|
|
63. תחליף לגבינת "טוב טעם" בארה"ב?
רוצה גם לנסות , |
ארצות הברית |
|
(02.12.07) |
המתכון ללביבות גבינה נראה מעולה. אך באיזה גבינה אני יכולה להשתמש למתכון הזה?
|
|
|
64. נענע וכוסברה ...אחלה טויסט . נשנע מבטיח . ת ו ד ה ...
|
|
|
65. Substitute for the Israeli Cheese
Tal , |
New York |
|
(02.12.07) |
Probably Farmerer's Cheese
|
|
|
66. ל40 שמן קנולה מאוד בריא
אבל בטיגון הוא מקבל ריח לא טוב ויכול להעיב על הטעמים של הלביבה..גם בריאות צריכה להיות בטעם.
|
|
|
67. for 63
Ravit , |
Los Angeles |
|
(02.12.07) |
I think in U.S.A you need to use 'Farmer Cheese'........try that, Ravit for L.A
|
|
|
68. 46 תודה.אבל אצלי זה הרבה יותר מדקה על השפתיים..
אוהבת לסחוט אותו.. כלומר את הלביבה או הקציצה או מה שלא יהיה..
|
|
|
1 בטטה
1 קישוא
1 גזר
2 תפוחי אדמה
1 בצל
2-3 ביצים
המון פטרוזיליה קצוצה או למי שמעיף כוסברה.
כף קמח
פרורי לחם עד ליצירת עיסה דביקה.
מלח ופלפל
שבבי בצל מטוגן ומעט מרק בצל - מאוד משדרג.
יטגן על אש בינונית, פשוט מדהים.
|
|
|
70. לא מטגנים בשמן זית! נק' הרתיחה שלו היא הנמוכה ביותר
שמן שרוף הוא רעיל |
|
|
(03.12.07) |
שמן שרוף משחרר אנטי-אוקסידנטים ורעלנים והוא רעיל בהחלט. השמן הטוב ביותר לטיגון הוא שמן שומשום אבל הוא יקר. לכן הולכים על קנולה ודומותיה.
|
|
|
71. לביבות - עושים ברגע האחרון!!! אין תחליף לטעם.
|
|
|
72. ל19 - לגבי אפיית לביבות בטוסטר אובן
אפשר - אבל זה פשוט יקח לך המון זמן - כיוון שבכל נאגלה תצליח להכניס רק 4 לביבות...
אותו חום- 180 מעלות,
כמה זמן? זה תלוי בעצמת הטוסטר אובן שלך- עד להזהבה נאה.
|
|
|
היי יעל
תודה על הכתבה והמתכונים הנהדרים שלך.
תמיד ניהנת לקרוא.
ניסיתי את מרק העדשים שלך עם הלימון , ויצא מרק נפלא.
אנא עוד כתבות על מרקים לקראת החורף.
|
|
|
74. על הבוקר כזה פיתוי...איזה כתבה - יאממממי
אשרת , |
תל אביב |
|
(03.12.07) |
לביבות הגבינה - מומלצות.
|
|
|
75. אלה במטבח - כתבה שעוסקת בפשטידת ירקות
עדנה , |
רמת ישי |
|
(03.12.07) |
לפני כמה ימים התפרסמה כתבה על פשטידת ירקות ובשבילי זאת היתה הכנת לביבת ירקות.
האתר הוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475209,00.html מיום 25.11.2007
הכנתי את הלביבה כמה פעמים ויצאה נפלאה. ראשית תודה לאלה ומומלצת מאד, מאד טעימה.
|
|
|
76. מה זה גבינת טוב טעם ואיפה משיגים?
מה זה גבינת טוב טעם? האם ניתן להשיג בכל סופר?
|
|
|
77. ל-62. בניגוד לסוכר מלוח?
|
|
|
ממש לא מענין אותי מה אתה רוצה בלביבה שלך
|
|
|
נק' העשן (ולא נק' הרתיחה) של שמן הזית היא הנמוכה ביותר.
ןפרט לכך אתה צודק - מאד לא מומלץ לטגן בשמן זית. עדיף קנולה.
|
|
|
80. מה איכפת לי, אני תמיד אוכל 100 לביבות.
מה איכפת לי, אני תמיד אוכל 100 לביבות.
|
|
|
81. לביבות הגבינה האפויות נפלאות! וגם לחולי סוכרת.
רונית , |
ירושלים |
|
(04.12.07) |
ליעל, תודה! הלביבות פשוט נהדרות. משום שחלקנו אינו יכול לאכול סוכר, המרנו ב"כמו סוכר" ואף השתמשנו בשתי כפות של קמח מלא תופח (מתוך חמש כפות הקמח). חג שמח!
|
|
|
תודה רבה על הכתבה הנהדרת!
חג שמח וטעים לכולם!
|
|
|
83. יעל יקירתי איזה יופי של רעיונות יש לך...אני רצה לטגן..באהבה
|
|
|
אני גרה בארצות הברית ואין בנמצא גבינת טוב טעם, איזה תחליפים את יכולה להמליץ לי.
THANKS
יעל
|
|
|
85. רק אשכנזים יודעים מה זה לביבות . השחורים שיאכלו חומוס מסריח
vlad , |
SHINING MOSCOW |
|
(04.12.07) |
שלהם
|
|
|
86. ל-84: 65+ 67 כבר ענו לשאלה הזו- תחליף לטוב טעם
תשובתם היתה: FARMER'S CHEESE
|
|
|
87. ל85- מה זה פרץ הגזענות המגעיל הזה?!
|
|
|
שלום לך
את בבקשה יכולה לפרט כמה קישואים יש להסיף ללביבות
תודה רגי
|
|
|
89. שאלה דחופה בנוגע לסוג תפוחי האדמה?
האם מישהו יודע איזה סוג של תפוחי אדמה הכי מתאימים לטיגון לביבות? האם האדומים או הלבנים. תודה לתשותבכם.
|
|
|
90. בחו"לֹ לא מוכרים גבינת טב טעם
מישהו יודע להסביר לי מה זה בדיוק?
גבינת שמנת בלי טעם?
| |