אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
פשטידה חמה וחכמה
רותי קינן
פורסם: 10.01.08, 10:45
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 32 תגובות ב-32 דיונים
1. פשטידה מתוקה - באיזה גבינה להשתמש ???
(10.01.08)
2. תשובה ל-1
ישראליק ,   חיפה   (10.01.08)
לפשטידה המתוקה הטוב ביותר גבינת קשקבל, או עיזים או קממבר או רוקפור. גם לבנה עם זעתר תוסיף מתיקות מעודנת ונעימה.
3. תשובה ל-1: סקי, טוב טעם
lulital   (10.01.08)
4. ל-2
בשמת ,   מרכז   (10.01.08)
למה אתה מניאק?
5. למספר 2 -גדול!!!
(10.01.08)
6. פשטידה
המבורגר ,   מרכז   (10.01.08)
לכל אוהבי הפשטידות הלא מתוקות תחליפו את המתוק בגבינה מלוחה טובה ותהנו בגדול
7. ל-4
ישראליק ,   חיפה   (10.01.08)
אני לא מניאק, בחיי, אני איש טוב, את יכולה אפילו לשאול את השכנים שלי, שריתכתי להם את דלת הכניסה ושפכתי דבק במנעול המכונית שלהם.............. וחוץ מזה אני באמת בסדר!
8. מכל הפשטידות בעולם בחרתם להביא את המעפנות האלה?
יאיר   (10.01.08)
9. אין אין אין כמו פשטידה.המאכל האולטימטיבי (בשבילי,כמובן)
(10.01.08)
היא יפה, משביעה ובקיצור נותנת תמורה מלאה..
10. ל-2 הממורמר
ניב   (10.01.08)
חבל שאנשים מסכנים כמוך יכולים להתבטא
11. כמו שאומר ששי:
גיחל   (10.01.08)
"רק מלשמוע את המילה פשטידה אני מקיא".
12. כתוב גבינה לבנה, מה פתאום קשקבל? יש גבינה לבנה לאפיה
ל-1-2   (10.01.08)
13. רותי למה התאמצת להביא מתכונים מגעילים?
(10.01.08)
יש פשטידות מעולות עשית כתבה על פשטידות ובחרת בהכי זבל (לקט ירקות?!)בעעעע
14. פשטידות=אוכל של כוסיות
תמיר   (10.01.08)
15. אוכל של בנות
(10.01.08)
16. זה יפה לכתוב להוסיף את הביצים, אבל תמצאו ביצים במתכון הראשון
בת-שבע טובה ,   שומרון   (10.01.08)
17. ל 16
שאול ,   תל אביב   (10.01.08)
מרכיב חמישי מתחילת הרשימה. תודיעי לנו אם את לא מוצאת עוד משהו ונשמח לעזור.
18. תוספת לתשובה של 2
המבשלת ,   כפר אזר   (10.01.08)
את יכולה להוסיף קצת סירופ שוקולד ומיץ רימונים למתיקות מעודנת ונעימה....כמובן על גבינת הרוקפור המומלצת ע"י 2. בתאבון !!!
19. תגובה ל-16
ש. לומית   (10.01.08)
אני מציעה לך לקרוא שנית את המתכון.
20. למישו יש מתכון לפשטידת תפו"א
שם ,   אזור מגורים   (10.01.08)
בלי הרבה שמן קלה ופשוטה?
21. sounds great!
anat ,   hul   (10.01.08)
and, for a change vegetrian! :)
22. תשובה ל-20
יעל ,   מודיעין   (11.01.08)
פשטידת תפן"א פשוטה וללא שמן : 4-5 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה 2-3 ביצים 1 כף קמח מלח,פלפל 1 יוגורט מעט פרמזן כל עשב תיבול שאת אוהבת, או לחילופין כל תוספת שאת חושבת שמתאימה מבחינתך כמו בצל, קוביות עגבניות, זייתים וכו' אני אופה בתבנית מאפינס אך ניתן גם בתבנית רגילה. לאחר ששמת את הבלילה בתבנית מעט פרמזן למעלה ובתנור בחום של 180 עד שהצבע שחום. בתיאבון
23. רותי את הולד פיישן מיושנת ולא מתחדשת
מבשלת ,   תל אביב   (11.01.08)
המתכונים כול כך לא מעודכנים , תם עידן רותי קינן, לפנות את הכתב לכתבים חדשים
24. תחליטי - מלכת המטבח או פח מחזור של שאריות?
בועז   (12.01.08)
25. פשטידת פסטה וירקות
כ. ,   מרכז הארץ   (12.01.08)
פשטידה טעימה ומשביעה והכי חשוב, קלה להכנה.
26. מתכון לפשטידה ללא קמח וללא גלוטין
ester bar   (12.01.08)
מבקשת מתכון לפשטידה וללא קמח בכלל כולל ללא קמח מצה..מיוחד לחולים שאסור להם קמחים......תודה רבה
27. שיפור לפשטידה מלוחה
e-b   (12.01.08)
בנוסף לאיטריות -להוסיף רסק עגבניות-קטצופ' -זיתים שחורים...והשאר כרגיל...לתבל עם אורגנו...טעים ומוסיף המון... מזכיר לזניה...בתאבון
28. ל-26 להחליף את הקמח או הפסטה בפצפוצי אורז
ליאת   (12.01.08)
יותר בריא ויותר טעים יש גם מאורז מלא
29. פשטידת תפוחי אדמה
בתוספת סלט = ,   ארוחה שלמה   (12.01.08)
5-6 תפו"א מבושלים בקליפה מקולפים ופרוסים בעובי 1/2 ס"מ 2 בצלים פרוסים, לאדות במעט שמן או להכיס כמות שזה למיקרו לריכוך. 4-5 ביצים קשות פרוסות. גביע שמנת+כף קמח+מלח+פלפל שחור או פפריקה. לשמן תבנית רצוי צרה של אינגליש קייק. לסדר בשכבות - תפו"א, בצל, ביצים, מעט מהשמנת וחוזר חלילה. למעלה את יתרת השמנת. רצוי לפזר מעל מעט פרורי לחם. לאפות בחום בינוני גבוה 180 מעלות כ40 דקות. מקבל צבע שזוף. ניתן להוסיף עשבי תיבול לפי הרצון. בתיאבון
30. תגובה ל 2
nkh   (13.01.08)
כל האפשרויות שהצעת הן גבינות מלוחות .כיצד זה משתלב עם המתוק של הפשטידה ?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה