אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
בקלי קלות: מכינים פיתות בבית
יעל גרטי
פורסם: 19.10.08, 08:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 69 תגובות ב-65 דיונים
31. 29 - מרטיבים אותן.
רר ,   מרכז   (19.10.08)
סתאאם.. פשוט בפעם הבאה תשימי מגש מלא מים מתחת. וגם - אל תפעילי מאוורר.
32. קמח מלא
שואלת   (19.10.08)
האם יוצא טוב גם בקמח מלא? יש שינוי במתכון או לעשות כרגיל? תודה!
33. אוף, אני רוצה פיתה :(
אריאל ש ,   טוקיו   (19.10.08)
חסר לי פה כל-כך!
34. 32 עם קמח מלא צריך יותר מים ואולי גם קצת יותר שמרים
(19.10.08)
35. 27, גם אתה כנראה "ממוצא מסוים"...
מוצא לא מסוים   (19.10.08)
36. ל29-בגלל זה מכניסים לשקית.כתוב במתכון
(19.10.08)
37. הלינק לטחינה מגיע לאורז
אילן ,   פ"ת   (19.10.08)
38. ל-29 כנס.....
תומר   (19.10.08)
עכשיו צא.....
39. ל-27 : לא 22 טיפש אלא אתה...
אבי ,   דרום   (19.10.08)
משום שאתה מסרב לראות את המציאות ומנסה לייפות אותה ולהתעלם מהעובדות הטופחות על פנינו. מעניין עוד כמה מאורעות כאלה צריכים להתרחש כדי שתבין.
40. ל-22 רובי- מהו מקרה סעיד מעכו?
אהובה ,   חיפה   (19.10.08)
41. ל 29 קונים במאפיה
(19.10.08)
לי יש מאפיה ליד הבית "הכוהנים" בגבעתיים אני נהנהת מכל המאפיים שיש שם ויש פיתות נהדרות!
42. 37 - טיפה תתאמץ- יש שם גם מתכון לטחינה ירוקה
(19.10.08)
43. לכל השואלים על קמח מלא
טלי רובינשטיין ,   תל אביב   (19.10.08)
מנסיון, כאשר רוצים להמיר מתכון לקמח מלא, לא עושים זאת לכל הכמות, אלא רק לשליש עד חצי מהקמח. שאר הכמות - נשאר קמח לבן.
44. ואני שואלת...למה בשקית פלסטיק!!!רעל
sulla   (19.10.08)
45. מחבת חשמלי
אסתריקה   (19.10.08)
דרך אגב ניתן לקנות בשוק מחבת חשמלי. ז"א שלמעלה יהיה חשמל ולמטה גז, יוצא אחלה פיתות, חבל"ז.....
46. רעיון מעולה אבל תוך כמה פעמים
בוזון   (20.10.08)
תגידו שלום לווק שלכם אם אתם הופכים אותו ישירות על הלהבה. צריך ממש ווק איכותי (יציקת ברזל בלבד בשני צדדיו) על מנת שהוא יחזיק קצת יותר מעמד. אולי יותר פשוט יהיה לקנות סאג' חשמלי ייעודי אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות שיעדכן, אין כמו פיתות דקיקות טריות וחמות
47. שמים בתנור בגריל כשזה מזהיב הופכים
שמחה ,   כרמל   (20.10.08)
והפיתות מעולות
48. טיפ חשוב למי שיש תנור חשמלי
הגמד הירוק ,   דבלין, אירלנד   (20.10.08)
כאן באירלנד אי אפשר להשיג פיתות טעימות, לכן אני אופה בעצמי לעתים די קרובות. אני אופה כמות די גדולה ומכניס לפריזר. יש לי תנור חשמלי (עם מאוורר בפנים) ואני מוצא שאם המאוורר עובד בזמן האפיה הפיתות לא מתנפחות כמו שצריך. אבל אם סוגרים את המאוורר הן יוצאות פיקס.
49. סוף סוף יש מה לעשות עם הווק!!!
efi1   (19.10.08)
טריק גאוני תודה יקירתי!!!
50. גם יפה גם אופה וגם מצלמת! איך עליך גרטי!
efi2   (19.10.08)
למה למה אני לא לסבית למה?
51. במקום להשתמש בוואק אפשר לקנו סאג' במחיר מצחיק
(20.10.08)
באחד מכפרי הדרוזים. יש סיר חשמלי של סבתות - עם אלמנט חימום עליון מובנה במכסה שעושה את העבודה בצורה מצוינת. אופים על צד אחד, הופכים ומקבלים פיתות מושלמות וזהובות תוך כדקה וחצי.
52. למה להרוס ווק בשביל זה?
(20.10.08)
53. חלל בפיתות
רונן   (21.10.08)
מישהו יכול תת טיפ איך ליצור את החלל מלא האויר הידוע שבפיתות . יצאו לי פיתות מלאות בצק ולא מלאות אויר תודה
54. המתכונים גרועים, אבל מי שרוצה לעשות פיתה אפויה טוב, יש את
(22.10.08)
הסיר החשמלי, שלמעלה זה החלק של החשמל, את החלק התחתון שמים על הגז ואז הפיתה מקבלת חום משני הכיוונים, אנחנו הכנו בזה סלוף של התמנים יצא מדהים
55. שאלה
בניה ,   ירושלים   (22.10.08)
אפשר על סאג' על אש במדורה?
56. לבניה מ55 בוודאי! לא צריך פחמים אפילו
100%   (22.10.08)
כל שעליך לעשות זה לקושש זרדים יבשים, מחטי אורנים ואצטרובלים...אם אתה ביער כמובן. אורגני, מתלקח בקלות, חינם וללא צורך בדלקים להצתה.
57. עשן רב
מאיר ד. ,   חיפה   (24.10.08)
לא מומלץ בבית נוצר עשן רב סביב הווק וחטפתי מאשתי על כך..... קנו במאפיה.
58. ל25 נילי
פיתה   (11.11.08)
איך קוראים לסיר הזה?? רוצה לקנות
59. 
(21.11.08)
60. יש לי סיר חשמלי שהנחתי אותו על השיש והשיש התפוצץ לי! צריך
לדעת כיצד להשתמש ,   בו   (12.07.11)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה