|
31. איילת המתכונים שלך פשוט מעולים!!! תודה רבה!!!
בשלנית מתחילה , |
אסירת תודה (-: |
|
(22.11.08) |
|
|
|
32. הפסטה טעימה אבל עדיף לשים קצת פחות פירורי לחם
3/4 כוס זה המון והפסטה יוצאת יבשה. עם כ 1/3 כוס זה יוצא נפלא!
|
|
|
33. בעיקרון: שכל אחד יוסיף לבסיס של פסטה מה שהוא רוצה עפ"י טעמו
שפ אנטוניו , |
מסעדה איטלקית |
|
(23.11.08) |
יש אטריות עם גבינה לבנה, או עם קינמון סוכר ואגוזים, או פירות ים, או ירקות, בשר,
תבלינים, חריפים, מתוקים וחמוצים.
האטריות הן הבסיס, תוסיפו מה שבא לכם.
|
|
|
34. אין כלום אבל אנשובי וצימוקים כן?
יאפ...ממש הגיוני!!! |
|
|
(23.11.08) |
טוב שלא נתתם מתכון של:
אם כל מה שיש לכם הבבית זה לחם ישן קפוא ת]שירו אותו ותמרחו עליו קוויאר!
|
|
|
35. אילת אנחנו נתפתה גם אם תגישי לנו לוף עם בולי-ביף מקולקל
|
|
|
36. דומה לשרלוט מסקס והעיר? חחח
שרלוט יפהפייה והיא ממש לא!
|
|
|
37. מסכימה עם 8 ו-9, איילת את ממש יפה, והחיוך.. אחחח החיוך...
מיכלי , |
מפרגנת מכל הלב |
|
(23.11.08) |
|
|
|
38. איילת כל-כך משובבת נפש, איך את עושה את זה?
גם ילדים, גם קריירה, גםפרסום שצריך לדעת איךך לעבור בו טוב ואת עושה את זה בגדול.
מפרגנת בשמי ובשם אימי שמחבבת אותך מאוד.
|
|
|
39. אפשר לקבל את המתכון סלט קוסקוס וחמוציות?
|
|
|
40. יש לדלל את הדבש עים כול נוזל
שאתם אוהבים כמו למשל עים מיץ הלימון או עים חלב קוקוס עים יין לבן
|
|
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3351113,00.html
|
|
|
42. איילת הירשמן
דינה , |
פתח תקווה |
|
(01.06.12) |
לא מתאים לה להתעסק עם בישולים ואוכל. צעירה חסרת נסיון ופלפול.אולי תחום אחר מתאים לה יותר.חוץ מזה אין צורך במדור או בספרים שלה.יש היום הכל.
| |