אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
עוגות בחושות - הפוליטיקה של הערבוב
רפי כהן
פורסם: 14.11.08, 12:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 143 תגובות ב-134 דיונים
1. וואו נראה מעולה!!!
(14.11.08)
2. על אפיה ורינגים
פיצי   (14.11.08)
אני רואה שאתה אופה ברינג, איך אתה ממליץ לתחום את הרינג מלמטה, בעוגות בחושות כשהרינג מונח על מגש של קפיצית זה נוזל בהתחלה ואם אני שמה ניר כסף אז קשה להעביר את העוגה לצלחת או שקשה לחתוך על הניר כסף.. המלצותיכם בבקשה..
3. ל-2: שימי נייר אפייה על התבנית
(14.11.08)
נייר כסף נדבק - נייר אפייה לא.
4. ווא ווא ווא!!בתור חובבת אפייה- הוקסמתי!
(14.11.08)
האם יצא ספר אפייה של אותו שף?
5. יש לו ספר שיצא עם אהרוני.
אלה ,   selabar@t2.technion   (14.11.08)
יש לו את הספאר אופים בבית שהוא הוציא יחד עם אהרוני לפני ארבע שנים וחצי.ספר נחמד לא משהו בכלל.הטור כאן נחמד דווקא.
6. פשוט מדהים. ואוו...
אוליב   (14.11.08)
7. מתכונים עם תפוחי עץ
מעיין   (14.11.08)
http://www.slidex.co.il/watch/2181
8. האם השף לא שמע על כלסטרול? למה כל כך הרבה חמאה?
סופגנייה   (14.11.08)
9. שאלה ; כשאני אופה בתבנית חד פעמית כסופה תמיד
שלומית   (14.11.08)
החלק התחתון יוצא לי לבן, אפילו שזה עוגת שמרים אני שמה את התבנית על הרשת בחלק התחתון של התנור החלק העליון ממש נאפה והחלק התחתון נראה אנמי. התנור תקין וכל עוגה אחרת מצליחה. מה עושים?
10. נראה מדהים!! איזו השקעה!!
(14.11.08)
11. והחגיגה ניגמרת כשמגלים סוכרת או כולסטרול
אלההה ,   חיפה   (14.11.08)
12. האמת - לא פריק של מתוכנים וכל העסק, אבל השף הזה נראה תותח
(14.11.08)
בלי כל הפלצנות הצרפתית שנדבקת לכל ישראלי שמנסה להיות "מיוחד", מתוחכם ו"מולוקולרי". בני אדם הם מולקולות גדולות שמה שמעניים אותם זה עוגות פשוטות וטעימות!
13. די מסובך, ולא בריא בכלל.
רוני ,   כרמיאל   (14.11.08)
14. תותח על מחכה כל יום שישי לכתבה
יפה   (14.11.08)
מעולה ענק\ ולכל יפי הנפש לא צריך לטרוף עוגה שלמה אפשר פרוסה. מזה לא תהיו חולים.
15. רפי כהן למד אצל שף אוסטרי ...יא משתכנז...
(14.11.08)
זה לכול הבובלילים....מהפרידמנית הגאה...האוכל שלנו הרבה יותר טוב משלכם אההה
16. אם מקציפים חלבונים זו לא עוגה בחושה
למיטב ידיעתי   (14.11.08)
17. ל-8 .שמענו על כולסטרול ....והפיתרון לכך
גלי   (14.11.08)
באתרים אחרים ובכתבות אחרות .....
18. הייתי מוותר על ההגיגים הפוליטיים הלא שנונים בעליל.תשאר בעוגה
(14.11.08)
19. חגיגה לעיניים
טלי ,   ת"א   (14.11.08)
20. שלומית מ-9
עוד תשמעו עליי בעתיד ,   מספיק...   (14.11.08)
את צריכה להדליק את התנור עם תבנית אפייה בתוכו כמה דקות לפני שאת מכניסה את העוגה,הסיבה שהעוגה לא מתבשלת לך מלמטה היא כי התבנית שאת מכניסה יחד עם התבנית החד פעמית קרה ואז זה לא מתבשל באופן אחיד, אפשרות שנייה היא שהמרכיב השומני של העוגה אצלך שוקע ומקשה על הבישול של העוגה. אפשרות שלישית היא שהתנור שלך חם מדי,אף פעם אל תסמכי על התנור שלך,או שתשימי בתוכו מד טמפרטורה שניתן להשיג בחנויות כלי בית(לא יקר),או שפשוט לפי הרגש תורידי את המעלות טיפה.
21. תראו כמה שחשוב צילום טוב. סחתיין עליך ירון ברנר.
(14.11.08)
וכמובן, כרגיל תענוג לקרוא. המתכונים פשוטים יחסית ומתחשק לי לרוץ ולהכין הכל עכשיו. תודה.
22. קצת פחות פסאודו תובנות בפוליטיקה, והכל יהיה בסדר
linia   (14.11.08)
23. אחלה פרסומת למסעדה.
אסי ,   השרון   (14.11.08)
24. בעיה עם חמאה
ארז ,   השרון   (14.11.08)
אשמח לדעת האם אפשר להמיר את החמאה בשמן קנולה. ואם כן כמה שמן אפש רלשים במקום כל 100 גרם חמאה.
25. Ltd limited
iris ,   london   (14.11.08)
in a brasserie ull get better cakes u can do much better rafi
26. שמן דקלים??? זה השמן הכי גרוע לבריאות!!
רק שמני קנולה/זית/ ,   אבוקדו/שקדים/שומשום   (14.11.08)
אני מאד מקווה שרפי לא משתמש בשמן דקלים, זה השמן הכי גרוע לבריאות!!
27. סוגי קמח?
עליזה ,   מרכז   (14.11.08)
כתבה מקסימה.אולי תוכל להתייחס לסוגי קמח שונים לעוגות? תודה
28. השף הצעיר הזה מוכשר בטרוף.
מור ,   מרכז   (14.11.08)
29. ל-11 ו-16
אילנה ,   גליל   (14.11.08)
עוגה בחושה היא עוגה שבוחשים בה את כל החומרים יחד בלי קשר לביצים. ולגבי סכרת וכולסטרול.- כשיש 7 ביצים תוריד ל-5 ואם תאכל רק פרוסה, לא יקרה כלום. זה לא פרוסה שאוכלים כל יום. לגבי סוכר יש תחליפים נוזליים טעימים מאד. אין כולסטרול בעוגה מלבד הביצים. יש גם הרבה עוגות עם החלבונים בלבד שאין בהם כולסטרול.
30. הכתבה הנ"ל מחווירה בהשוואה לכתבות הקודמות.
מה לעשות? ,   זו האמת   (14.11.08)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה