אוכל  טעם החיים
מותק של טמפורה: בננה מטוגנת עם רוטב שוקולד
ynet
פורסם: 19.11.08, 09:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 45 תגובות ב-43 דיונים
1. מישהו ניסה את זה ויודע שזה טעים???
חגית   (19.11.08)
2. שוס היסטרי
הדסה   (19.11.08)
אני מזמינה הרבה במסעדות זה - שוס!
3. ל-1: איך לא יהיה טעים?? זה הקינוח האולטימטיבי!
(19.11.08)
4. רוטב הטמפורה
שפרה ,   ר"ג   (19.11.08)
האם הבלילה של הקמח עם הביצה וכ' זהו רוטב הטמפורה?
5. טעים מאוד מומלץ
ענת ,   יבנה   (19.11.08)
טעים מאוד אפש גם אם אננס
6. אפשר להכין מראש את הבננות? יום לפני?
(19.11.08)
7. ל-4
אבינועם ,   גבעת שמואל   (19.11.08)
טמפורה זה לא רוטב, זה פשוט השם של הציפוי של הבננות- בעצם הבלילה המטוגנת.
8. ל- 4
אני   (19.11.08)
הטמפורה היא הקמח הביצה והמים הקרים!! חשוב שהמים יהיו קרים מאוד ככל שהפרשי הטמפרטורות בין הבלילה והשמן גדולים יותר כך הטמפורה טובה יותר ומתנפחת יותר.
9. חס וחלילה, אלוהים ישמור, חייבים שיהיה ישר מן ה"תנור"..
ענת ,   חיפה   (19.11.08)
10. גלידנ מתוגנת על אותו בסיס יותר טעימה.
(19.11.08)
אכלתי גלידה מתוגנת מצופה בבצק ( על אותו בסיס של המתכון בערך) ולא הגלידה לא נמסה!! וזה פשוט פצצה !! עם מייפל.!! המתכון באדיבות מסעדת צ'ינה- לי תל אביב.
11.  2000 קלוריות במנה אחת
הדיאטנית ,   חדרה   (19.11.08)
בטח רוב המגיבים פה שוקלים טונה
12. שאלה?האם הקמח הוא קמח רגיל או תופח?
(19.11.08)
13. סתם
לא חשוב ,   לא משנה   (19.11.08)
חרא של תפריט
14. 11, הייתי משנה את השם מדיאטנית להורסת שמחות
אבשלום קור ,   ערוץ 1   (19.11.08)
המגיב שלא שוקל טון (וגם לא חצי)
15. ל-11 את בטח דבה - סופגניה כזאת !
החטוב ,   תל אביב   (19.11.08)
תאכלי ! טעים , עכשיו צאי להליכה יומיומית של שעה , זה ישפר אותך מאוד , כבר לא תיראי שמנה ורופסת אלא חטובה ומוצקה , אחרי זה תתקשרי אליי!
16. מישהו יכול להסביר לי את הבטוי האדיוטי
(19.11.08)
"קינוח מושחת"? בננה מטוגנת....מה מושחת פה? השפה העברית בפיהם של בורים.
17. בננה מטוגנת? כאילו, הזמנו אוכל סיני, הולכים אחר כך לכוס קפה
אמיר   (19.11.08)
בקפולסקי? אבל ניקח גם את מסכות האב"כ כי הסאדם הזה עושה בעיות בזמן האחרון.
18. בעיה במתכון
לא הבנתי   (19.11.08)
מה מערבבים עם המים הקרים ביצה שלמה או רק את החלמון?
19. מישהו יכול להסביר לי מה זה גרידה מלימון?
שף טורף   (19.11.08)
20. ל18 ו19
יפעת   (19.11.08)
מערבבים רק עם החלמון. לא משתמשים בכלל בחלבון. גרידה מלימון זה הקליפה שלו רק החלק הצהוב מגרדים עם מגרדת. ולמי שהמליץ על הגלידה המתוגנת, אני ממליצה לו לנסות לכתוב מטוגנת עם ט
21. לשף טורף!!!!!! 19
שף ,   ראשון   (19.11.08)
גרידה (לגרד)את הקליפה של ה תפוז,לימון, וכו.. רק את החלק החיצוני אפשר בעזרת החלק הדק של הפומפיה מוסיף המון טעם מיכיון שרוב השומנים הארומטים של פירות ההדר נימצאים שם אגב לא לגרד יותר מידיי מיכיון שהחלק הלבן של הקליפה מר בטרוץ תהנה
22. אולי 350 קלוריות
שף רענן בן-עמי ,   אור יהודה   (19.11.08)
בבננה בינונית יש כ 120 קלוריות, תוספת הקמח ושמן הטיגון הם המעלים את הערך הקלורי, אפשר לחלוק מנה עם בן/ת זוג והרי לכם קינוח נהדר.
23. ל-15
הדיאטנית החטובה ,   חדרה   (19.11.08)
הליכה לא מחטבת וממצקת, בשביל זה צריך חדר כושר אבל עדיף שחייה, והרבה. אם אתה לא יודע את זה, אתה בטח לא חטוב. תתחטב באמת ואחרי זה תתקשר אליי!
24. לשף הטורף.
ליאנה ,   פ"ת   (19.11.08)
אתה צודק. אין דבר כזה גרידה מלימון. הכוונה לקליפת לימון מגוררת. גרידה היא ההליך הזה שעושים כשלא רוצים ילד...
25. 17 - אתה גדול!!
(19.11.08)
26. ועם איזה קמח לצליאקיסטים?
(19.11.08)
27. 19
נועה   (19.11.08)
כשצריך גרידת לימון הכוונה היא לגרד בפומפייה את קליפת הלימון. שם הארומה והטעם הלימוני הכי חזק.. כמובן לשטוף את הפרי קודם..
28. צליאק
מיכל ,   ירושלים   (19.11.08)
אני חולת צליאק - מה אני יכולה לשים כתחליף לקמח ?
29. נהייתי רעב, הייתי אוכל עכשיו עץ בננות ואת בובליל
לויתן, האח הגדול   (19.11.08)
30. בטח 11 אנורקסית !!!
הוא ,   אה   (19.11.08)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה