לאשה  מגזין שף  קינוחים
סופגניות תפוחים מהירות, עם סוד
איילת הירשמן
פורסם: 15.12.08, 09:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 36 תגובות ב-34 דיונים
31. וריאציה על נושא לביבות תפוחים
נורית גולדנברג ,   אבן יהודה   (18.12.08)
הזכרת לי מתכון מבית אמא, כאשר במקום תפוחים אמא היתה מקלפת תפוזים ופורסת לפרוסות של כחצי עד 1 סמ' והשאר כמו במרשם - טובלת בבלילה ומטגנת . זה יוצא נפלא, חמוץ מתוק .
32. שיפור של אותו מתכון- עפ"י רייצל ריי
יורדת ,   מארה"ב   (18.12.08)
לטבול את התפוחים בבלילה של פאנקייקס. את הבלילה קונים - מוכנה מקופסאות מיוחדות לפאנקייקס- להן מוסיפים רק את הנוזלים, לפי ההוראות. קל יותר וטעים!!!
33. ל-2. כן, במקור משתמשים בבירה. יין זה רק לרושם.
(18.12.08)
למתכון הזה קוראים בצרפתית בנייה. יעניי "טבולים" בעיסה.
34. 23 - נכון נכון נכון !
בת של   (18.12.08)
כתבה אותו Ada Boni וזה ספר מדהים! יש לי עותק (באיטלקית) שאמא שלי קיבלה מהוריה כשהיא התחתנה. התרגום החופשי שלי לשמו הוא דווקא "סוד האושר" : )
35. ל-28 קישור לחנות המוכרת קולף תפוחים מתאים
(18.12.08)
http://www.kleibait.co.il/prodPage.asp?prodid=2603
37. אני איתך - את כ"כ צודקת
מזדהה   (13.12.09)
38. זה בכלל לא איטלקי, זה הולנדי
לולי   (14.12.09)
אתם תמיד ממציאים דברים מונפצים
39. אפשר בירה במקום יין נתזים
(20.12.11)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה