|
31. וריאציה על נושא לביבות תפוחים
נורית גולדנברג , |
אבן יהודה |
|
(18.12.08) |
הזכרת לי מתכון מבית אמא, כאשר במקום תפוחים אמא היתה מקלפת תפוזים ופורסת לפרוסות של כחצי עד 1 סמ' והשאר כמו במרשם - טובלת בבלילה ומטגנת . זה יוצא נפלא, חמוץ מתוק .
|
|
|
32. שיפור של אותו מתכון- עפ"י רייצל ריי
יורדת , |
מארה"ב |
|
(18.12.08) |
לטבול את התפוחים בבלילה של פאנקייקס. את הבלילה קונים - מוכנה מקופסאות מיוחדות לפאנקייקס- להן מוסיפים רק את הנוזלים, לפי ההוראות.
קל יותר וטעים!!!
|
|
|
33. ל-2. כן, במקור משתמשים בבירה. יין זה רק לרושם.
למתכון הזה קוראים בצרפתית בנייה. יעניי "טבולים" בעיסה.
|
|
|
34. 23 - נכון נכון נכון !
כתבה אותו Ada Boni וזה ספר מדהים!
יש לי עותק (באיטלקית) שאמא שלי קיבלה מהוריה כשהיא התחתנה.
התרגום החופשי שלי לשמו הוא דווקא "סוד האושר" : )
|
|
|
35. ל-28 קישור לחנות המוכרת קולף תפוחים מתאים
http://www.kleibait.co.il/prodPage.asp?prodid=2603
|
|
|
37. אני איתך - את כ"כ צודקת
|
|
|
38. זה בכלל לא איטלקי, זה הולנדי
אתם תמיד ממציאים דברים מונפצים
|
|
|
39. אפשר בירה במקום יין נתזים
| |