|
1. עכשיו יתחילו כל שומרי הכשרות עם הטפות המוסר
ואחריהם יגיעו גם תגובות לגבי כמות החמאה/שמנת/גבינה
ות
|
|
|
2. תסלח לי אבל המתכונים הללו ממש נשמעים רע
ממש לא מסתדר לי. יש המון דברים נפלאים לעשות עם חזה עוףף
|
|
|
3. זה שאתה מסדר את האוכל יפה ...
בצלחת , עם הרבה פלצנות, לא הופך אותו לטעים יותר.
אוכל תמיד יהיה פוטוגני, הטעם לא תמיד ....
אז די לפלצנות באוכל.
|
|
|
4. בשר = עורקים סתומים
בשר זה לא אוכל |
|
|
(19.05.09) |
|
|
|
אני מכינה שניצלים נהדרים ככה:
טובלת בפירורי לחם, מהדקת היטב עם היד, ביצה מקושקשת, ושוב בפירורי לחם ומהדקת היטב עם היד.
מטגנת בשמן סויה חם (גובה שמן עד חצי מגובה השניצל), אש בינונית ולא חזקה מדי (גם לא קטנה מדי). הופכת פעם אחת.
הכי טוב לטגן בצ'יפסר. השניצלים יוצאים "יבשים".
מנסיוני, לא יצאו לי שניצלים טובים כשטבלתי אותם בקמח.
|
|
|
6. חברה שלי חולה על השניצל שלי
פירורי צנימי "חלה", שעושים מהשאריות במוצ"ש (חלה מתוקה עם שומשום).
לחתוך כמה שיותר דק את החזה, לשים שקית מעל הנתחים ולדפוק (ככה לא מתיז).
על כל ביצה, כפית חרדל, (שזה הפטנט האמיתי), פלפל שחור, מלח, וזהו!! למחבת.
בשביל זה אלוהים ברא חזה עוף!
|
|
|
אדון דנון לא חידשת כלום. תן קצת קרדיט אנחנו כבר שנים במטבח
|
|
|
8. המתכון האחרון ממלא עגלת סופר בערך
|
|
|
טעים !
תודה על המתכונים,
בטח עוד מעט יתחילו ההתבכיינויות על העובדה שחלק מהמתכונים לא כשרים.
אני מודה לך על המתכונים ומבטיח לנסות ולמי שזה לא יאה לו שלא יגיב (אלא אם כן הוא רוצה לפרגן).
תודה !
|
|
|
|
|
11. בושה וחרפה! במדינה יהודית, אוכל טרף של בשר וחלב!
תתביישו לכם!
לפחות אל תפרסמו את זה לציבור הרחב!
|
|
|
12. אבל כבוד הרב - זה לא כשר!!!!!!!!!!
|
|
|
הגיע זמן שבארץ , יבינוי שאוכלים כשר
YNET תתביישו על המתכון הטרף גמור
|
|
|
מדוע פוגעים ברגשות של עשרות אלפי גולשים ומפרסמים אוכל לא כשר!
בשר וחלב יחד זה יותר חמור מבשר חזיר.
תתביישו!
נ.ב
אני מסורתי ולא דתי קיצוני.
|
|
|
15. יאמי. כתבה טעימה. תודה על המתכונים.
|
|
|
16. לשניצל הכי קריספי בעולם תשתמשו אך ורק ב-
פירורי לחם פנקו (פירורי לחם יפניים)
לא תצטערו
|
|
|
בלי קמח!!!!!! שמה בביצים המון חרדל וזהו!!!! ואז לפירורי לחם ולשמן-יוצא הכי טעים בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
19. אל תשכחו לערבב אורגנו עם הפירורי לחם !
|
|
|
20. אני לא אוהב עוף בטעם חמאה. חוצמזה זה לא כשר מה לא ברור בזה??
לכל אלה שחיכו לטוקבק , |
כזה <{:-)) |
|
(19.05.09) |
|
|
|
21. איך ויתרתם על המתכון עם אסקלופ חזיר וציפורני רגל צפרדעים?
שמוליק , |
ד.נ. רוצי |
|
(19.05.09) |
כאילו, דא?
אתם יודעים כמה דברים אפשר לעשות עם הפרשות הזרזיר?
יאלללללה כבר! מספיק עם האנטי יהודי הזה כבר! הסרחתם!
|
|
|
22. בחזה עוף כמעט ואין שומן
בטח אתה עוד אחד מה"מתנדבים" של אנונימוס שממלאים את האינטרנט בשקרים שלהם.
|
|
|
23. למה לא מתכונים כשרים!!!!
|
|
|
24. מתכונים יפים, וגם הצילומים
|
|
|
25. מותר עוף עם גבינה! תברר אצל הרב
|
|
|
|
|
למה לדפוק ולרדד את חזה העוף? בצורה כזאת כמעט לא מרגישים אותו. אני "פותחת" את חזה העוף הטרי לנתחים בעובי של 1-1.5ס"מ, מתבלת ומשם מכינה כמו שאתה מתאר. הטיגון צריך להיות רגיש (בודקים את המקום העבה ביותר) אך הטעם יוצא נפלא והנתח עסיסי. התיבול שלי (על הנתח) כולל שום גבישי, פפריקה ומלח. בקמח אני מערבבת פלפל שחור ומעט מלח. יש כאן בונוס נוסף של פחות ציפוי מטוגן למנה ולכן פחות קלוריות. אבל נכון-כל העסק חסכוני פחות כי יש פחות מטראז' של שניצלים.
|
|
|
28. לידעת השף - שניצל קלאסי זה רק מעגל
|
|
|
29. רציתי לשאול שאלה לגבי חזה עוף אך לאחר שראיתי את המתכונים
הלא כשרים הנ"ל נגעלתי מאד , ממש מעורר בחילה!!!
למה צריך לערבב בשר וחלב??? ואל תתחכמו ותגידו שזה לא בשר אלא עוף, עוף הוא מאכל בשרי!!!
|
|
|
|