לאשה  מגזין שף  דגים
סלמון בתנור עם בצל ירוק, טריאקי ולימון
איילת הירשמן
פורסם: 08.06.09, 11:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 54 תגובות ב-36 דיונים
31. מה הבעיה
שפית   (09.06.09)
מה הבעיה פשוט לא לשים שמן, טריאקי+ ג'ינג'ר+בצל ירוק זה מנצח! אם אוהבים מוסיפים גם 2/3 שיני שום קטושות
32. טעות בסדר ההכנה
MIRA   (09.06.09)
את פרוסות הלימון מסדרים על הדג לאחר תיבולו..ולא כפי שכתוב. אין שום עיניין לתבל את הלימון כמובן.!  ובאשר לטריאקי,  כמות מופרזת,אבל ממש!
33. מתכון מעולה !!!!!!!!!!
רבקה ,   תל אביב   (10.06.09)

רכיבים טובים ומזינים ויצא מצויין !!!! בקשה קטנה לי לאיילת, לדבר ברור יותר ולהשתדל לא לבלוע את המילים . קשה לצפות בסרטון ולהתעלם מכך .

הערתי באה ממקום של רצון טוב  , מלבד זאת המתכונים מעולים ברובם

ומי שאינו מתחבר אליכם   פשוט מפסיד .

34. אפייה ממושכת מדי
מומחית לסלמון   (10.06.09)
לא לאפות כל כך הרבה זמן זה פשוט הורס את הדג כל דג במיוחד סלמון
35. מנה דומה ב"שגב אקספרס"
דוד   (11.06.09)

אחלה מנה, יש מנה דומה במסעדת "שגב אקספרס" ברמת החייל- מומלץ!

36. עשיתי ויצא מדהים!
נטלי   (14.06.09)
אבל שמתי הרבה פחות רוטב טריאקי- משהו כמו רבע-שליש בקבוק.
38. פחח מסכנים האוחרים בטח יש להם ריח בפה מהבצל שלא יורד שבוע...
(24.08.09)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה