אוכל  טעם החיים
המון סלמון - שלושה מתכונים כתומים
ynet
פורסם: 17.06.09, 11:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-19 דיונים
1. האם אפשר סלומון קפוא מהסופר?
ד , אילת   (17.06.09)
2. אחלה מתכונים, אך בתמונות הדג
כוכבית   (17.06.09)
נראה מיובש. אין דבר יותר לא טעים מדג יבש.
3. במתכון הראשון האם לכסות בנייר כסף??
יעל   (17.06.09)
4. לאן נעלם מתכון אביעי?
המודאגת ,   ראשל"צ   (17.06.09)

המתכונים נראים סבבה אבל... אני ספרתי 3 ובכתבה צריכים להיותר ארבעה...

אבל למה להיות קטנוניים..? בתאבון

5. אחלה מתכונים, אבל (פרט למנגו) מה יהפוך סלמון וורוד לכתום?
אילן ,   קריות   (17.06.09)
6. לא לאפות סלמון יותר מ-11 דקות...
הוא מתייבש   (17.06.09)
7. במתכון השלישי:
שקשוקה ,   קשקושה   (17.06.09)
האם צריך לטגן את הסלמון משני צדיו או רק מצד העור? לא ברור.
8. לא בריא נייר אלומיניום!
דיאטנית מוסמכת   (17.06.09)

השימוש בנייר אלומיניום עומד בפני הוצאה מהחוק בארצות הברית וגם אצלנו. במחקרים רבים הוכח מדעית כי השימוש בו גורם נזק מצטבר לכבד ולשאר איברים פנימיים, ואפילו לאלצהיימר!

אגב, עדיף להשתמש גם בדיאודורנטים שכתוב עליהם כי הם נטולי אלומיניום, ולהעדיף קפה שחור או פילטר או ממכונה על פני קפה נמס, שבמהלך ייצורו משתמשים באלומיניום!

9. אם לא אלומיניום אז מה???
סיגלית   (17.06.09)
אם אסור השימוש ברדיד אלומיניום- אז במה ניתן להשתמש במקום כאשר יש לנו פיירקס פתוח?
10. חלאס כבר עם השטויות הקטנוניות האלה!!!!
(17.06.09)
11. כמה זמן אפשר לשמור סלמון במקרר (לאחר שהכנו)?
יואל משה ,   נורווגיה   (17.06.09)
12. את לא באמת מתכוונת...
תמר ,   ראש העין   (18.06.09)

מה, גדלת בבוורלי הילס, פסחת על הצבא ומעולם לא יצאת לטיולים שנתיים???

תרשי לי לגלות לך- יש דברים הרבה אבל הרבה יותר מגעילים מדג יבש.

13. נסו- סלמון מעושן. מעדן !
דגי הדייג   (17.06.09)

סלמון מעושן- אחד הדברים הטובים ביותר שאפשר להוציא מסלמון.

 

ראו מתכון באתר:

 

www.meat-smoker.co.il

 

 

14. פילה סלמון שלם. באיזה משקל ? יש 400 גרם ויש 1-1.5 ק"ג
מימי   (18.06.09)
המתכון כאילו להכשיל. ממש לא יפה.
15. טיפ- תציצו כבר אחרי 10 דקות על הדג. לסלמון יש נטיה להתיבש
MG   (18.06.09)
16. עגבניות לחות - למה הכוונה?
אסף ,   מרקש   (19.06.09)
17. sounds good
revital ,   ventura, ca   (21.06.09)
i'm going to try some or all of these recipes
18. האם צריך לכסות עם נייר אלומיניום במתכון הראשון?
טלי   (21.06.09)
19. תודה! הכל נראה טעים.
קטנה ,   קריות   (23.06.09)

רק בתחילת הכתבה ציינתם ש"הנה ארבעה מתכונים פשוטים וטעימים".

מדובר בשלושה...כפי שכתבת בתחילה...

אבל אני לא אהיה קטנונית. למרות שדברים כאלה, כמו שגיאות כתיב, יכולות להוציא אותי מדעתי.(-:

 

תודה על המתכונים הכתומים והנפלאים!

קטנה.

חזרה לכתבה