|
מקום מדהים וטעים
שווה נסיעה
ויש עוד מלא מקומות בסביבה שאפר להנות שווה שווה
|
|
|
2. האם המוצרים נעשים מחלב מפוסטר?
אחרת יש חשש למחלת הברוצלסיוס.
|
|
|
|
|
4. המלצה חמה מקוראת הכתבה
טובה תורגמן , |
הרצליה |
|
(13.07.09) |
שלום לקוראים ולכתבים,
שמי טובה, ואני ביקרתי בחווה הנפלאה הזאת. אסף ורינת הם אנשים מזן נדיר, חמים ונעימים! הגבינות שלהם הן סוף הדרך, בריאות וגם טעימות להפליא.
אנחנו מזמינים מהם פעם בשבוע, והמוצרים מגיעים אלינו כמו שעון, עם יחס אדיב במיוחד. אני ממליצה בחום.
|
|
|
5. טעמתי ואני ממליצה בחום
חדוה , |
כפר סבא |
|
(13.07.09) |
טעמנו מהגבינות והיוגורט והם פשוט נפלאים! היוגורט עדין מאוד ולא חמוץ כמו של אחרים וכל הגבינות מעדן.
הם גם עושים משלוחים למרכז ברכב ממוזג וכך אפשר להזמין ולקבל משלוח עד הבית.
|
|
|
כשאגיע לאזור אקפוץ לבקר.
תמיד כיף לראות פרוייקטים חדשים
המון בהצלחה :)
|
|
|
7. בלי לטעום עדיין מהגבינות.....
לצערי עדיין לא הגעתי לטעום מהגבינות- אבל אני מסירה את הכובע בפני השם הנהדר של החווה.
|
|
|
8. שבחים
יפית אלמקייס , |
מנחמיה |
|
(13.07.09) |
הזוג הזה מקסים. מעדני הגבינה המיוצרים אצלם מדהימים. המשיכו כך ותגיעו רחוק
|
|
|
בתמונה מצולמות כבשים ולא עיזים אז על איזה גבינות מדובר?
|
|
|
10. ישר כח - תוצרת ישראלית אני מזמינה
|
|
|
11. כן ירבו גבינות איכות בישראל!
בתור אחד שתחביבו הוא הכנת גבינות ביתיות אני שמח לשמוע על גבינות בוטיק בארץ. לא מזמן יצא לי לבקר במעדניית באשר בשוק מחנה יהודה ובהדרכה אמר באשר כי רמת הגבינות בארץ אינה איכותית דיה לעומת מחלבות באירופה.
מטעימות מגוון הגבינות של אדון באשר נראה לי שאני מבין את כוונתו...כל מחלבה בארץ החל משי זלצר וכלה בקורנמל יש לכולם את אותו הרפרטואר.
רינת, מדוע לא תגבנו גבינה שתהיה ייחודית לכם? אפילו בנוסף לטום ולצפתית..
לדעתי מקוריות תעלה את הרמה של הגבינות בארץ.
|
|
|
12. אסף הגדול
שמוליק מרקוס , |
רעננה |
|
(13.07.09) |
שמח בשביל אסף ורינת.אנחנו נבוא לבקר ולטעום.בהצלחה
|
|
|
לעניות דעתי התמונה המצורפת לכתבה מטעה את העירונים , שלא יודעים איך נראית עז ?או עיז ?
|
|
|
14. בתמונה רואים כבשים ולא עזים...... פאדיחה
|
|
|
רינת ואסף יישר כוח על האומץ התעוזה וההצלחה , בפעם הבאה אצלכם במנחמיה תענוג לשמוע ולראות הצלחה כזו גלית מהביטוח
|
|
|
|
|
אחרי שטעמתי את הגבינות ואהתי החלטתי להגיע לשם הגענו בסביבות 12 בצהריים אך המקום היה סגור אז לפני שמגיעים ןעושים את כל הדרך מהמרכז לדעתי צריך לבדוק אם יש שם משהו
|
|
|
18. למה קשה לציין בכתבות האם המקום כשר או לא
אברהם , |
מערב השומרון |
|
(14.07.09) |
|
|
|
19. אין אפילו עז אחת [בתמונה כולן כבשים
|
|
|
כל כך עצוב ואכזרי לגדל עיזים בדיר ובמכלאה סגורה.הן זקוקות למרעה. זה טבען. ככ עצוב לראות שאנשים רואים רק את הגבינות ולא את העיזים.
|
|
|
21. חבל שבתמונה שמו כבשים ולא עיזים...
|
|
|
לא הוזכר בכתבה היכן ואיך רכשו את הידע להכנת הגבינות?אני יודעת על גבנים שבדרך כלל לומדים ומשתלמים בחו"ל.
|
|
|
תצליחו כל הכבוד ויישר כח. לנו האזרחים באו לקנות אצלם אתהמוצרים וככה הם יצליחו.
|
|
|
24. כל הכבוד לכם!!! מיזן מבורך
אלכס , |
כפר סבא |
|
(14.07.09) |
הלוואי שתצליחו
|
|
|
25. תגידו גם לכם התמונה למעלה נראית כמו
זכוכית מגדלת?
|
|
|
26. חווייה
לב משה , |
תל אביב |
|
(14.07.09) |
ביקרתי במקום פעמיים, ויש בכוונתי לבקר שוב.
מעבר לחוויה הגסטרונומית שעברתי במקום (פשוט טעים מאוד)
נהנתי מאוד מהאירוח הלבבי והחם, מצרך די נדיר בימינו....
בפעם הבאה אגיע עם חברים, מבטיח...
תודה רבה לכם, ותמשיכו כך...
לב משה
|
|
|
כזאת אהבה אמיתית זה לגבינות, לחווה, למבקרים ולעיזים זאת חוויה שאפשר לחוות רק בעז עיז.
מומלץ בחום!!
|
|
|
מי שלא מנסה מפסיד, לאוכלי גבינות עיזים במיוחד, מיד מרגישים בהבדל בטעם בריח ובטריות ניסיתי ונדלקתי
|
|
|
29. החלום שלי -בין היתר לעבוד במחלבה
בכלל - אני צמחונית ואוהבת - בלשון המעטה גבינות , יוגורטים(ירקות ולחמים) .אוהבת מאוד בע"ח ואחד מהחלומות שלי הוא ללמוד גבנות - נראה לי מעניין ובכלל רק המחשבה על לגור ו/או לעבוד ברפת/ מחלבה עם כל בע"ח והטבע - עושה לי אנרגיות חיוביות.פניתי למחלבת מרקוביץ' (מעולים) - אשר בנחלים - אך אין צורך בעובדים. ולחוות השקמים - אך מאחר ואין לי רכב - זו היתה בעיה.מישהו יודע איך משיגים עבודה כזו (רצוי בחו"ל) - גם בהולנד הייתי בצפון - והכל שם ירוק, פרות,כבשים, עיזים וסוסים - אבל בחו"ל מדובר על התנדבות.אשמח לעזרה...
|
|
|
30. האם הגבינות מחלב אורגני?
אורגניגן , |
חוף הכרמל |
|
(19.07.09) |
| |