אוכל  טעם החיים  בישול קל עם פסקל
מגלילות תמרים ועד קרם בוואריה: מתוקים קרירים
פסקל פרץ-רובין
פורסם: 14.07.09, 12:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות ב-9 דיונים
1. פסקל הגדולה מכולןןןןןןןןן
דבי   (14.07.09)
אני רצה להכין את העוגיות
2. אין כמו גלילות תמרים! יאמי!
איילת   (14.07.09)
3. גלילה במקפיא
רותי ,   הרצליה   (14.07.09)
אכן יופי של מתכון אפשר להכינה בשילוב של בסקויטים
4. מתכונים נהדרים
שלום ,   תל-אביב   (14.07.09)

לנו יש בבית את ספרה של פסקל עוגת השבוע כבר למעלה  מעשור שנים . כל עוגה שאנו מכינים  מהספר יוצאת נפלא וטעימה .ממש קל טעים ומדוייק.

 

5. התמונות?????????
ברנצה ,   חדרה   (15.07.09)
למה תמונות של אגוזים וצימוקים במקום העוגות???????????
6. עוגת בוואריה
לא מנוסה בעוגות ,   חולון   (15.07.09)
יש במתכון פעמיים חלב.באיזו כמות ממיסים את הגלטין ובאיזו את הביסקוטים
7. פסקל
חני   (15.07.09)

יש לך תמונות של גלילות התמרים

והעוגיות אגוזים וצימוקים..אני רוצה לראות איך יצא לך, ואחר כן לאפות.זה נראה לי מעולה

8. הספר מצויין ! כל עוגה נפלאה
גילי ,   הרצליה   (15.07.09)
אני ממש מופתעת מהתגובה  לספרה של פסקל " עוגת השבוע" אכן אני מסכימה עם הגולש זהו  אחד הספרים הנפלאים על עוגות וממש מוצלח לציין שהספר אינו מוצלח זה מוזר עד מאוד . מעניין מי הגיב ברשעות  כזו??
9. עוגת קרם בוואריה
פסקל פרץ-רובין   (15.07.09)

ב1/2 כוס חלב טובלים את הביסקוויטים. וב-2 כוסות חלב ממיסים את הגלטין

בהצלחה

חזרה לכתבה