אוכל
טעם החיים
לבשל עם יעל
שבת מתוקה: אופים חלה בבית
יעל גרטי
פורסם: 15.10.09, 11:48
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 60 תגובות ב-33 דיונים
31. החלות יצאו לי קשות מאוד
יוספה ,
מודיעין-מכבים-רעות
(18.10.09)
תגובה חדשה
32. אם כבר אופים בבית אז רק לחם מחיטה מלאה
(18.10.09)
בשביל מה חלה? למי זה טוב הדבר הזה?
תגובה חדשה
33. חלות
תאיר ,
בת ים
(01.03.19)
שמשתמשים בשמן בשביל שלא יהיה דביק זה עושה להם טעם לוואי עדיף יותר לשים קמח אם הוא דביק
תגובה חדשה
תגובות קודמות
חזרה לכתבה