הערות:
לאחר האפיה נראה בבירור הפרדה בין החלק הראשון שנאפה לבין החלק השני שנאפה, הגנאש נוזלי מידי, נשפך על כל הצלחת.
בגדול העוגה מאוד טעימה ועדינה. בפעם הבאה אכין אותה ללא הגנאש שהיה ממש מיותר ואם כבר להכין אותו להפחית לפחות במחצית מהנוזלים (שמנת/חלב).
הכנתי חצי כמות ויצאה לי מסה ענקית. בגלל שהכנתי גנאש רק ל 4 קוקוטים חד פעמיים ממה שנותר (באזור 2/3 בלילה) הכנתי עוגה (נמוכה) בקוטר 20, אותה אפיתי על 170, 20 דקות.