לאשה  מגזין שף  ארוחות מהירות
נודלס מוקפצים עם ירקות ב-5 דקות
איילת הירשמן
פורסם: 11.01.10, 11:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 59 תגובות ב-39 דיונים
31. אילת יקירה
מימה   (15.01.10)

עשיתי, יצא אחלה!!!

ויש עוד מתכון מנצח שלך שהפך להיות קבוע במטבח הביתי שלנו.

תודה!!!

32. אני קונה שום כתוש קפוא זה חוסך המון זמן
(17.01.10)
33. מצוין
רונית   (17.01.10)

הכנתי  את זה היום

 

יצא מדהים!!!!

 

בהחלט מתכון מנצח

34. שום קפוא הוא אנמי מדיי. השתמשו בשום אמיתי
(17.01.10)
35. יצא מעולה!!!
נעה   (27.01.10)
36. מי מסוגל/ת להתקרב לבת/בן זוגך עם הבל שום בפה, אחרי יום עבודה
ריח השום מעורר דחיה   (30.01.10)
37. אני הייתי מחליפה את השקדים בבוטנים
lea   (16.03.10)
38. אני לא מבשלת את האטריות מספיק קערה עם מים רותחים לכמה דקות
ורד   (29.10.10)
39. נודלס מטוגנים
פנינית   (01.11.10)
אני מטגנת את הנודלס בקצת שמן זית כמה דק' ומוסיפה לאט לאט קצת ציר עוף או מים רותחים כמה שצריך .. ופותחת ב2 מזלגות את הנודלס עד שהם רכים אבל לא דייסתיים ומוסיפה לאחר כמה דק' את תערובת הירקות והעוף המוקפצים  על הנודלס ..יוצא יותר טעים מאשר סתם הורתחו במים..
40. רק כל ההכנות היו לוקחות לי 15 דקות!!
יובל האדריכל   (27.01.12)

ומעבר לזה דורש המון מרכיבים מראש והרבה עבודה אח"כ לנקות שאריות של דבש וסויה ממחבת טיגון זה לא תענוג גדול..

לא היתי מתנגד שתכיני לי את זה :) אבל זו נראית כמו ארוחה של 45 דקות (הכנה וניקוי) לא כולל אכילה.

נא לא להדליק סתם
תגובות קודמות
חזרה לכתבה