|
61. מה בדבר חמאה? אותה גזרה כמו המרגרינה? אני לא אופה עם מרגרינה
|
|
|
|
|
63. תאכלו הכל במינון נכון
רע יותר או רע פחות , כל עוד אוכלים במינון נכון אין בעיה. להגיד אני לא נוגע פירושו בסופו של התהליך לזלול יותר .
אחרי שהורדתי 30 ק"ג אני בין השאר מרשה לעצמי בין שליש לחצי בורקס העגלה פעם בשבועיים שלושה ובכלל אני לא מאבד את הצפון . די סופר קלוריות ולא משתגע עם כמויות . כמובן שבמהלך הדיאטה לא נגעתי . עכשיוכ שאני במשקל הרצוי ואין צורך לרדת יותר , שחררתי קצת את הרסן אבל בצורה מבוקרת .
|
|
|
כל כך מדכא לקרוא זאת דווקא לכל המאכלים הללו יש אהבה ועונג אולי תציעי מה אפשר במקום?
|
|
|
65. קשקוש!!! בג'חנון של אמא שלי אין טיפת מרגרינה אחת!!!
|
|
|
66. באותה ההזדמנות יהיה טוב אם הרפואה והמחקרים יעשו את שלהם
למשל כדורים שמורידים את השומן הזה בלי תופעות לוואי אחרות. וחלילה במקרים של תופעות כתוצאה מנזקי השומן הזה טיפולים פחות פולשניים ויותר יעילים ובטוחים. האם אפשר להכין מוצרים חלופיים או מוצרים עם פחות מהשומן המזיק הזה? אם כן מה התחליפים? ואם לא אז זה מחוץ לתפריט לגמרי. עד כאן בענייני "חדשנות". כמובן שכל אחד צריך, אם הוא רוצה בכך, להיות אחראי לעצמו בהתאם לאמנותיו, מצבו, תפיסת עולמו, נוחיותו והכי חשוב למען בריאותו.
|
|
|
67. הכתבה מטעה - קרואסון, למשל, אפשר להכין מחמאה.
קרואסון, או מאפים אחרים מבצק דניש, אפשר להכין מחמאה שאינה שומן טרנס. למעשה, לא ברור אפילו האם כל סוגי המרגרינות כיום מבוססות על שומן טרנס.
|
|
|
68. התימנים משתמשים במרגרינה חלבית
על גולדבנד שמעתם?
|
|
|
69. נתאבד וכך לא נאכל!!!
מוטי פרץ , |
נתיבות |
|
(06.01.10) |
כמה אפשר לישמור צריך ליחיות קצת לא?
|
|
|
70. בחמאת בוטנים טהורה אין שומן טראנס!!!
שמואל , |
תל אביב |
|
(06.01.10) |
רק בחמאת בוטנים עם תוספים מקשים!!
|
|
|
|
|
72. שלחי מתכון!!! לידיעת כולם!!!
|
|
|
73. פספסו את המאכל המסוכן ביותר (בדיחה)
פספסו את המאכל המסוכן ביותר...
לא מזמן הייתה הרצאה של תזונאי מפורסם בפני קהל גדול, ושם הוא שטח את כל הרעות החולות של התזונה המודרנית: "אנחנו אוכלים יותר מידי, ומתוך זה הרוב זה מעובד, נטול ויטמינים, מלא בפחמימות ריקות, מלא בשומן טרנס... פיצות, צי'פס, המבורגרים, חטיפים, ממש זבל מזוקק... אבל... יש מאכל אחד שהוא הגרוע מכולם... שגורם ברחבי העולם כולו סבל שלא יתואר למיליוני אנשים, שהנזק שלו נמשך עשרות שנים... האם יש מישהו בקהל שיודע מה הוא המאכל שאני מדבר עליו???"
בקהל השתררה דממה. המרצה סקר את הקהל משמאל לימין וחזרה... ואז, איש מבוגר אחד שישב בשורה הראשונה הרים יד בביישנות מה, ואמר: "עוגת חתונה?"
|
|
|
|
|
|
|
76. יש מישהו שלא מתפגר בסופו של דבר?
|
|
|
77. גם בלחם ועוגות שמים מרגרינה חייבים חוק נגד הוספת הרעל!!
אפילו בחלק מלחמי הבריאות יש שומן מוקשה מהצומח. בעיקר אלה שעד 10 ש"ח..בנוסף ראיתי בעוגות פילסברי הוספת שומן צמחי מוקשה ובית הלחמי. ולכן עדיף ליקנות מקונדיטוריה ב50 ש"ח עוגה פעם ב... מאשר ב15 ש"ח עוגה מהסופר.
|
|
|
78. איך להכין חמאת בוטנים לבד בבית - בלי שומן טרנס
לקנות בוטנים טריים ומקולפים לפחות 400 גרם, לקלף גם את הקליפה הדקה!
לשים במעבד מזון חזק וטוב! להפעיל בזהירות אפשר עם הפסקות קצרות
כדי שהמעבד לא התאמץ מדי ולא ישרף. ואז לראות את הפלא
כיצד לאט הופך לחמאה. להמשיך עד קבלת המרקם הרצוי.
טעים מאד גם אם נשארים קצת "פירורי בוטנים"
|
|
|
79. הכי מזיק לבריאות זה כתבות מין הסוג הזה
קמח לבן סוכר זה טוב? |
|
|
(06.01.10) |
|
|
|
|
|
81. בצק ל:עלים,מלאוח, ג'חנון, צרפתי-הכינו על בסיס חמאה
בתימן השתמשו בסמנה , |
שזה כמו הגיי ההודי |
|
(06.01.10) |
|
|
|
82. אין כמו ג'חנון ביתי של סבתא תימנייה אסלית!!!
ג'חנון הקפוא והתעיישייתי הוא טרשת עורקים לשמה.
סבתא שלי, תיבדל לחיים טובים אמן, מכינה ג'חנון אך ורק עם שמן זית וחמאה, ומוסיפה לו תבלון כמו קצח, דבש, ועוד.
מזיק פחות וטעים הרבה יותר.
|
|
|
83. המתכונים המקוריים לכל המאכלים האלה הם עם חמאה ולא מרגרינה
|
|
|
84. בקיצור כמעט כל הסעיפים- בצק עליייייים
|
|
|
85. סמנה - קצת מידע !!!!
הילה , |
פתח תקוה |
|
(06.01.10) |
|
|
|
86. יש גם ארטיקים בטעם מרגרינה כי שמו המון מרגרינה
איכסה , |
גועל נפש |
|
(06.01.10) |
|
|
|
87. חמאה? רק כשנגמר לי הוזלין...
|
|
|
88. לכל המתלהמים והלועגים: הכתבה לטובתכם! לא רוצים- זבשכ"ם.
אח"כ תהיו חולים, עם עורקים סתומים, אחריות לא תקחו,
אבל לבטח תצרחו על הממשלה למה לא מסבסדים לכם תרופות.
|
|
|
89. בטח. גם יש אלוהים, וגם גמדים ירוקים.
ג'ורג'י , |
אי שם |
|
(06.01.10) |
|
|
|
|