|
1. נשמע טוב, ננסה :-) תודה!
|
|
|
לא כדאי לטחון למחית חלקה לגמרי/איזה מין גרבר כזה,אלא דווקא להשאיר קצת גושישים כאלה של הערמונים והפטריות,יכול,לדעתי,להיות מוצלח ומעניין יותר מסתם איזה מין גרבר כזה.
|
|
|
3. תמיד ציר עוף..בשביל מרק אחד..צריך להכין נוסף
|
|
|
4. קילו ערמונים בסופר - 23 ש"ח ! השתעגתם????
|
|
|
ערמונים הם פחמימה. ובעבר נקראו "לחם העניים".
|
|
|
|
|
אולי מישהו יכתוב איך מקלפים את הערמונים תודה
|
|
|
8. הקליה לא מצליחה לי, הם לא מתקלפים למישהו יש טיפ שיעזור??
|
|
|
9. ניתן לקנות קלופים באריזת וואקום - אבל קצת יקר...
חוץ מיזה כדי שהערמונים יתקלפו בקלות, חוץ מהחיתוך שעושים לפני הקלייה נדרש לוודא שמדובר בערמונים טריים!!! זה ממש עושה את כל ההבדל! בשווקים הם יותר זולים בין 12 ל 17 שקלים לקילו
| |