|
|
|
2. בצק עלים???
מי צורך את הרעל הזה! |
|
|
(05.05.10) |
אנא תחליף, אולי עלי פילו?
|
|
|
א. זה לא בדיוק טארט. טארט עשוי מבצק פריך. בא נקרא לזה "מאפה". ב. "דופנות"??? תעשה לי טובה, מאיפה הבאתם את זה? דפנות!!!
|
|
|
|
|
5. למה מגעיל - אם אין 200 מרכיבים וקילו שומן זה לא
טבחית שפויה , |
מטבח |
|
(19.05.10) |
נחשב למתכון טוב? אני מזמן הבנתי שהחוכמה בבישול זה האיזון בין בריאות המרכיבים בלי התפשרות על טעם. המתכון נראה בהחלט שפוי ואני עומדת לנסות!
| |