אוכל  טעם החיים  וידאו
מוקפץ תאילנדי: פאד תאי ביתי
סוואלי אלדר
פורסם: 25.05.10, 11:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 91 תגובות ב-44 דיונים
31. האם זה עדיין טעים אחרי כמה שעות?
אורה   (26.05.10)
האם אפשר להגיש גם כמה שעות אחרי ההכנה?
32. למי שרוצה יותר פשוט
המקפיץ   (26.05.10)
כמה הערות כדי לפשט את המתכון
איטריות אורז אפשר אך לא חובה, אפשר גם להשתמש באיטריות בינוניות רגילות (כן אלה של אסם).
לגבי התבלינים: במקום כל הרטבים האלה, שימו:
קצת ג'ינג'ר (או לגרד את השורש או לקנות כאבקת תבלין)
רוטב סויה לפי הטעם (תטעמו בזמן ההקפצה) - לאחר שבדקתי כמה רטבים מצאתי שזה של אוליביה הכי מתאים.
קצת מלח וקצת סוכר להוסיף לקראת הסוף.
בתאבון.
33. אפשר גם בלי פאדתאי- תאכלו חומוס
אחת שיודעת   (26.05.10)
34. לא הצליח לי. למה?
nbh   (27.05.10)
ניסיתי להכין את המתכון ויצא לא משהו בלשון המעטה בגלל האטריות.
השריתי אותן במים קרים למשך שעה, כפי שכתוב וכשהוספתי אותן
לווק הן נהיו פשוט עיסה דביקה.
עשיתי בדיוק מה שכתוב וקניתי את הסוג הנכון של האטריות (אטריות אורז אורגניות) ובכל זאת, משהו עשיתי לא נכון. מישהו יודע מה הבעיה?
תודה מראש.
35. שאלה
אלה   (29.05.10)
הכנתי והיה טעים, השאלה שלי היא (ורק מי שרציני יענה לי בבקשה)- האטריות יצאו  קשות ולא רכות, כאילו לא בושלו מספיק. האם המתכון צריך לצאת ככה? או שהייתי צריכה להשרות אותם יותר משעה?
36. נהייתי רעב על הבוקר!
עמית ,   רמת גן   (31.05.10)
37. לגבי הרוטב הזה
כנרת ,   מיתר   (31.05.10)
איפה אפשר להשיג?? אני מתה על פתאי!!
38. הבחנתי פה בתגובה על תמרינדי
רחל   (31.05.10)
או שם דומה, האם מישהו יודע מה המוצר?
39. פדתאי
מיטל בן חמו   (31.05.10)
זה אמור לצאת דומה למה שמוצאים בבנקוק? מישהו יודע איפה מוצאים את הרוטב הזה?
40. רוטב פתאי
ורד   (07.06.10)

מצאתי רוטב פתאי !!!!!!!

בופרסל דיל

41. סוואלי את מדהימה
עדי ורותי ,   גני הדר   (26.03.12)

סוואלי היא אומנית של אוכל תאילנדי.

טעים, תודה

42. היכן מצאת רוטב פאד תאי? תודה
galit   (15.04.12)
43. איך מקבלים את הטעם המעושן?
שני   (08.07.12)
אז בואו נעשה קצת סדר ברטבים.. בעצם מה שמוסיפים לפאד תאי זה רוטב סויה ותמרהינדי? ומה עם רוטב צדפות, רוטב דגים, שמן שומשום וחומץ אורז? אפשר להוסיף גם אותם? האם לשם קבלת הטעם המעושן במסעדות שורפים את הפאד תאי קצת עם אש גלוייה בתוך הווק? כי בבית זה אף פעם לא יוצא עם הטעםהמעושן כמו במסעדות..האם צריך להוסיף את כל הרטבים האלו ביחד? תודה על העזרה.
44. אפשר ועדיף בלי ביצה.
n   (25.08.12)
לא מוסיף כלום.

קל ופשוט להכנה, טבעוני וטעים
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה