כמה הערות כדי לפשט את המתכון איטריות אורז אפשר אך לא חובה, אפשר גם להשתמש באיטריות בינוניות רגילות (כן אלה של אסם). לגבי התבלינים: במקום כל הרטבים האלה, שימו: קצת ג'ינג'ר (או לגרד את השורש או לקנות כאבקת תבלין) רוטב סויה לפי הטעם (תטעמו בזמן ההקפצה) - לאחר שבדקתי כמה רטבים מצאתי שזה של אוליביה הכי מתאים. קצת מלח וקצת סוכר להוסיף לקראת הסוף. בתאבון.
ניסיתי להכין את המתכון ויצא לא משהו בלשון המעטה בגלל האטריות. השריתי אותן במים קרים למשך שעה, כפי שכתוב וכשהוספתי אותן לווק הן נהיו פשוט עיסה דביקה. עשיתי בדיוק מה שכתוב וקניתי את הסוג הנכון של האטריות (אטריות אורז אורגניות) ובכל זאת, משהו עשיתי לא נכון. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
הכנתי והיה טעים, השאלה שלי היא (ורק מי שרציני יענה לי בבקשה)- האטריות יצאו קשות ולא רכות, כאילו לא בושלו מספיק. האם המתכון צריך לצאת ככה? או שהייתי צריכה להשרות אותם יותר משעה?
אז בואו נעשה קצת סדר ברטבים.. בעצם מה שמוסיפים לפאד תאי זה רוטב סויה ותמרהינדי? ומה עם רוטב צדפות, רוטב דגים, שמן שומשום וחומץ אורז? אפשר להוסיף גם אותם? האם לשם קבלת הטעם המעושן במסעדות שורפים את הפאד תאי קצת עם אש גלוייה בתוך הווק? כי בבית זה אף פעם לא יוצא עם הטעםהמעושן כמו במסעדות..האם צריך להוסיף את כל הרטבים האלו ביחד? תודה על העזרה.