|
1. אפשר מתכון לריבה שמוגשת לצד המנה
מנה משגעת
ותודה על המתכון
|
|
|
2. במקום חמאה או מחמאה האם ניתן לשים שמן זית?
|
|
|
הערה, לאחר הטחינה במעבד מזון אין מנוס וצריך להעביר התערובת דרך מסננת כי נשארים הרבה גושים ואם לא מעבירים המרקם נפגם.
|
|
|
|
|
5. ומזמינים אמבולנס לטיפול נמרץ על סתימת עורקים...!
|
|
|
6. בזבוז משווע של אלכהול, מאחר וטוחנים
את הכל מספיק בזמן בטחינה להוסיף 2 כפות ברנדי/קוניאק/קלבדוס וגם איזה כף או שתיים של הפורט אם ממש רוצים
גם לא יהיה אסון אם השאלוט יוחלף בבצל יבש רגיל ואפילו יותר ממאה גרם
למהדרין, טימין גם מוסיף המון
|
|
|
7. למה הכבד לא צלוי על אש גלויה?!
גועל נפש של מנהגים פיתחתם
|
|
|
8. הבהרה: המתכון הנ"ל מיועד לגויים בלבד.
אתם שפויים? , |
רעננה |
|
(16.06.10) |
הסבים והסבתות שלכם היו מוכנים ללכת לכבשן האש כדי לא לטמאות עצמם במאכלות אסורים.
ואתם?
בתאווה?
עה"ח,
אחד שמעדיף את המוח על הבטן.
|
|
|
9. נו באמת, כבד עם חמאה! בלי בושה - מדינה יהודית ודמוקרטית....
נו באמת
|
|
|
10. את ההכי חשוב שכחתם...
קודם כל אחרי שמעבירים את הכבד במעבד מזון חובה לסנן אותו דרך מסננת בינונית, לא כמו של פסטה ולא כמו של אבקת סוכר...משהו באמצע כדי להפטר מחלקים כמו גידים קטנים שנטחנו וכו'...אתם לא תאמינו כמה הבדל זה עושה.
דבר שני, מה עם איזו ריבה איכותית ליד כמו ריבת בצל ?
יחס החמאה והכבד יקבע כמה יציבה תהיה פרוסת הפטה - יותר חמאה יותר רך פחות חמאה יותר נוקשה.
|
|
|
11. יאאממייי!!!!! טעים בטירוף. תודה!
|
|
|
12. ובמקביל - לעשות מנוי על שח"ל
|
|
|
13. שפים צבועים ....מענים את האווזים וחופרים לנו על ביצי חופש ..
ביצי חופש בתחת שלי |
|
|
(16.06.10) |
|
|
|
14. מלפפון חמוץ?! מגישים עם לחם קלוי וריבת פירות יער!!!
אם כבר כמו במסעדה , |
אז מסעדה טובה! |
|
(16.06.10) |
|
|
|
15. איש איש באמונתו יחיה!
אחת שהיתה שם... , |
מרכז |
|
(16.06.10) |
תפסיקו להגיב על כל דבר לא מתאים לכם לאכול אל תאכלו! אבל למה תמיד לכתוב דברים שליליים?? תורם לכם במשהו?
ובנימה אחרת: נראה אחלה מתכון!
|
|
|
16. מומלץ לנסות עם כבד חזיר יוצא מעדן
יוצא טעים מאד! |
|
|
(17.06.10) |
מוסיף נופף כפרי למנה
|
|
|
17. גבינת פטה עם כבד?נשמע מעניין
|
|
|
18. אני טסה לקנות כבדים!!! יאמיייי
נראה סוף הדרך!!שאלה: לא צריך לרפד את התבנית המוארכת בניילון נצמד? איך הפטה יוצא מהתבנית? לא יתעקם בהגשה?
|
|
|
19. לא ככה, ממש ממש לא ככה
פטה כבד אופים בטמפרטורה נמוכה בלי לבשל את הכבדים קודם.
יוצרים מסה מכבד נא, חמאה מומסת ותיבול ואותה שמים בתבנית ואופים כשהיא יושבת בשכבת מים. ה"טריק" הזה של לבשל את הכבדים ואז לטחון אותם בשביל לוותר על הטכניקה הזו ייתן טעמים גסים שלא שייכים למנה.
|
|
|
20. חשבתי שכשתראו מה יש בזה
בחיים לא תגעו בזה. נו טוב. לבריאות.
|
|
|
|
|
ניתן לשים תחליפים פרווה? כמו מחמאה, או מרגרינה, או שזה יוצא מעפאן? אולי שמן? ואם כן, הכמויות נשארות אותו דבר? תודה! נראה נהדר!
|
|
|
23. מי יודע מי הם השפים שחתמו על עצומת ביצי חופש
ומכינים במסעדה מאכלים מכבד אווז ולובסטרים?
למגיב נכונה תנתן הזכות להגיב שוב, והפעם נגד חבורת הצבועים.
|
|
|
24. ועל זה נאמר: "כשר למהדרין מן המהדרין"!!
|
|
|
|
|
26. במקום חמאה יין עים גילטין מומס
במקום חמאה, אחרי הכנת הבצל והכבד, גזר אחד מבושל גם מוסיף צבע יפה, ממסים חצי שקית גלטין עים חצי כוס יין מתוק מתבלים באגוז מוסקט,פלפל שחור גרוס,מלח,ומערבלים הכל יחד מניחים בתבנית עגולה, או בתבנית מלבנית ומקפים .
|
|
|
27. מתכון נהדרר טעים מומלץ אגוזים בתחתית מלוחים וריבה מתוקה
| |