אוכל  טעם החיים  וידאו
ילדים מבשלים: פסטה ברוטב עגבניות
ynet
פורסם: 07.07.10, 10:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 40 תגובות ב-30 דיונים
1. יאממי, רעיון גדול
ש   (07.07.10)
2. אין, אין, אין על רונן פילוסוף!!
אלומה   (07.07.10)
שף מוכשר וקולגה מפרגנת - אין כמעט אף פעם שילוב כזה :-)
3. מה חדש בזה?? ילדים לא אוהבים בצל...
אמא   (07.07.10)
4. תמיד יש משהו מסובך במתוכנים
פשוט   (07.07.10)
יש קופסה של רסק לא? למה לסבך?
5. לטחון הכל?? אמנם משעמם לילד אבל לא עד כדי כך להורים...
(07.07.10)
6. great recepe!!! TODA!!!!
anna   (07.07.10)
7. יאמי יאמי , גםלמבוגריםםם . הולכת להכין
(07.07.10)
8. אופציות!
(07.07.10)
אפשר להוסיף גם תירס
פלפל גמבה
וזיתים מגולענים
אפשר לעשות בלי בצל
לא חובה בצל
להוסיף גם טיפה סוכר בשביל לשבור את החומציות של העגבניה

להגיש חם
9. רוטב מעגבניות טריות הכי טעים. אחרת עדיף רוטב מוכן
שרון   (07.07.10)
יש רטבים מוכנים של "ברילה" שהם מאוד טעימים
10. בצל+בזיליקום לילדים? לא לעיניין (למבוגרים אחלה)
לא רלוונטי   (07.07.10)
11. לשף פילוסוף - יש לך מושג מה ילדים אוהבים- בצל לא!
פלצני   (07.07.10)
12. נראה טעים ופשוט, אבל ה"שף" פספס בגדול.
גלעם ,   בוגרשוב   (07.07.10)
חביבי, מי שוטף את הפסטה? תוריד אותה מהאש 2 דקות לפני הזמן הנקוב ותסנן. אחר כך היא תתבשל קצת מהחום שלה, אבל לא בא בחשבון לשטוף עם מי ברז.

מי רוצה פסטה בטעם כלור?
13. אחלה כתבה ואחלה מתכון.תודה לשף ולילד המתוק מאמצת
אמא לילדים   (07.07.10)
אחלה כתבה ואחלה מתכון.תודה לשף ולילד המתוק מאמצת
14. כי הם ישראלים האני באני.
לי ,   חלם   (08.07.10)
אלימות זה השם השני שלנו.
15. ילד מקסים
גדי   (08.07.10)
הילד אראל ממש חמוד אבל נראה שהשף רונן עושה כמעט את כל העבודה - בבקשה תנו לנו רעיונות למתכונים שבהם הילדים שותפים ממש בעשייה ילדים ישמחו והמבוגרים אפילו יותר
16. ילדים לא אוהבים בצל וגם לא עגבניות
אני ,   תל אביב   (08.07.10)
17. אז אל תשימו בצל!!!
מיטל   (08.07.10)
לכל ההורים המודאגים שחייבים להודיע קבל עם עדה שילדים לא אוהבים בצל (כאילו זה משהו שטבוע בכל התינוקות כשהם נולדים - אולי זה רק הילדים שלכם?):
פשוט אל תשימו בצל...
18. ממתי הפסטה מחכה לרוטב?????? זה שף זה??
(08.07.10)
19. רונן פילוסוף התותח
מ ,   רעננה   (08.07.10)
תודה על המתכון הוא נהדר הילדים מתו עליו (עם הבצל)
ובכלל כל מה שרונן מבשל זה פשוט תענוג!
אני שולחת את הילדים לקייטנה בספייסס שיבשלו לי קצת
20. בושה וכלימה
ג'אקומו   (08.07.10)

כמה שגיאות במתכון אחד.

1. את הפסטה מבשלים בהרבה יותר מים.

2. מבשלים את הפסטה רק אחרי שהרוטב מוכן.

3. אף פעם, אבל אף פעם לא שוטפים את הפסטה.

4. רוטב עגבניות מבשלים לפחות חצי שעה ולא מרסקים אותו אחרי הבישול

חלק מהכיף הוא החתיכות שנשארות ברוטב.

5. מה פתאום פפריקה לאיזו מטרה היא משמשת.

6. אם מרסקים את העגבניות למה צריך להשתמש בשני סוגי עגבניות?

 

21. תנסו..תנסו..
אבי ,   תל אביב   (09.07.10)
גם אני חשבתי שילדים לא אוהבים בצל . הילדים שלי לא מוכנים לשמוע אפילו על בצל.. אבל לאחר שטחנתי הכל הם לא הרגישו ואפילו הייתי צריך להכין עוד פסטה. אז תודה.
22. א. בזיליקום-דוחה ילדים..מה לעשות..ב.למה לטחון?
נראה מצוין גם כך... ,   בצל ושום אפשר להגניב   (11.07.10)
23. 12 צודק - לא לשטוף במים....
M   (11.07.10)
24. איזה תירס?? איזה זיתים?? נפלת על השכל? זה פ-ס-ט-ה
איטלקי מתהפך בקבר ,   קריית שאול   (12.07.10)
25. שף דמיקולו...עגבניות חייבות קילוף העור!!!!!
גיורא אשכול ,   תל אביב   (12.07.10)
26. קלי קלות
אילת ,   צפון מזרח   (05.08.10)
לפתוח קופסא של עגבניות מרוסקות ולהוסיף תבלינים. להוסיף את כל זה לבצל המטוגן. יוצא אחלה!
27. רוטב לפסטה מעגבניות טריות לאו דווקא
טל ,   רמת גן   (10.08.10)
יותר טעים מרסק, הוא יותר חמוץ  ונוזלי.
28. ניסיתי, לא יצא מוצלח במיוחד... =(
ברכה   (30.12.10)
חבל...
29. יאמי יאמי מעולה!
אמא עצלנית   (22.04.11)

לא היה לי בצל ישב אז לקחתי רק את הלבן של הבצל הירוק.

חמש עגבניות (ולא שלוש) בשלות ועסיסיות לגמרי. בלי תוספת שרי.

שני שיני שום.

כפית פפריקה (שאלו בשביל מה.., בשביל הטעם!)

שתי כפות רסק עגבניות

אחרי הבישול טחנו במחנה ידנית ושפכנו על פסטה מקמח מלא.

יאמי יאמי!

בתאבון

30. מתכון מעולה!!!
עדי ,   פתח תקווה   (16.06.11)
הפסטה יצאה מאאאד טעימה מבשל מעולה השף הזה!!!סחטיין
תגובות נוספות
חזרה לכתבה