שתף קטע נבחר

ילדים מבשלים: פסטה ברוטב עגבניות

בפעם הבאה שהילד שלכם מתלונן שהוא רעב וגם משעמם לו - הזמינו אותו להיכנס למטבח. אולי המתכון הבא, לפסטה ברוטב עגבניות, יפתח בפניו עולם חדש ומעניין. קבלו את "מתכון לחופש" - הפינה המיוחדת של ערוץ האוכל לחופש הגדול

 

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

פסטה ברוטב עגבניות

מתכון של השף רונן פילוסוף, סדנאות "ספייסס" לילדים

 

המרכיבים:

500 גרם (שקית) פסטה מכל סוג

רוטב עגבניות:

2-3 בצלים לבנים קצוצים

3 עגבניות פרוסות לרבעים

12-15 עגבניות שרי פרוסות לחצאים

2-3 שיני שום חתוכות גס

מלח

פלפל

פפריקה מתוקה

3 עלי בזיליקום

שמן זית לטיגון

 

אופן ההכנה: 

  1. מבשלים את הפסטה עפ"י ההסברים שעל האריזה.
  2. בסיר עמוק מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות, שיני השום והבזיליקום, מערבבים ומוסיפים תבלינים.
  3. לאחר הרתיחה טוחנים את תערובת העגבניות ומבשלים שוב עוד מספר דקות ומתקנים את התיבול.
  4. מוזגים מעל הפסטה.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים