|
אלוהים יודע מאיפה השם הזה אבל זה כל כך טעים! ימי ילדותי בקיבוץ... עכשיו הייתי ביוון ויש להם בסופר מעדן שיש לו טעם של כאותן - מעולה!
|
|
|
2. עוגת ביסקוויטים -איזה גודל תבנית???
|
|
|
3. הייתי צריכה לחשוב על מיליון דולר, אני בדיוק מחפשת באינטרנט
מתכון לעוגה הזאת
טיפ נוסף, במקום נס קפה בחלב אפשר לשים טיפה קוניאק
|
|
|
4. הבננות לא משחירות במקרר?
|
|
|
5. אייך זה שהבננות לא משחירות במקרר?
|
|
|
כתוב שיש גבינה איפה היא בדיוק??
|
|
|
7. את הבנופי מומלץ להקפיא קודם
לפחות שעתיים במקפיא ואז להעביר למקרר
אחרת זה נורא לא יציב....
|
|
|
8. כמה שוקלת כל חבילת ביסקויטים?
|
|
|
9. לא צריך להוסיף סוכר?
מימי , |
רמת אביב ג'-שוסטר |
|
(14.10.10) |
|
|
|
10. עוגת ביסקויטים משולשת
ממש מחפשת מתכון של עוגת ביסקויטים משולשת כמו של פעם עם שוקולד מלמעלה.
|
|
|
נראה מאוד טעים, והייתי רוצה להכין. אבל.. מה זה "עוגיות מרוקאיות"????
|
|
|
12. אני עושה אחרת את הקרם (כי לא אוהבת וניל)
מקציפים מיכל אחד של שמנת מתוקה ואח"כ בתנועות עטיפה מוסיפים גביעה 9% בלי אינסטנט.
זה יוצא חמוץ מתוק ובלי טעם של וניל.
כמובן שאפשר אינסטנט שוקולד אבל לטעמי לא צריך אינסטנט בכלל.....
בתאבון
|
|
|
13. מתכון נפלא ופשוט לעוגת ביסקוויטים
1. על מגש- מניחים שקית ניילון (לאחר שנפתחה עם מספריים) שתכסה את כולו
2. מסדרים בשלושה טורים ביסקוויט פתי-בר (לרוחב) טבול קלות ביין מתוק
3. שופכים לטור האמצעי פודינג וניל מוקצף עם שמנת וכוס חלב (להקציף היטב)
4. לאחוז בניילון משני צידי הטורים החיצוניים ולקפל אותם על הפודינג הניצב באמצע, כך שיווצר משולש ארוך של ביסקוויטים בתוכו הפודינג שכבר לא נראה לעין
5. לצפות את העוגה מבחוץ בשוקולד מריר מומס ים יין/ רום (אפשר עם מרגרינה או חמאה)
6. לכסות את השוקולד עם הניילון (אין צורך לחכות שייקרש)
7. לשמור במקרר
|
|
|
14. להקציף גבינה לבנה או שמנת מתוקה? זה לא אותו מירקם !
איך אפשר במקום שמנת מתוקה להקציף 750 גרם גבינה לבנה ?
הרי זה בסוף לא יוצא בכלל אותו מירקם. או שמנת מתוקה או גבינה. תחליט.
|
|
|
15. בא להקיא רק מלקרוא את המתכון של הבונפי הזה
ומה זה לעזעזל עוגיות מרוקאיות?
ד"א עוגת הפתי בר הזאת זו הסיבה שכל קרובות המשפחה שלי לא יודעות לאפות ,כי הן תמיד מכינות את העוגה הדוחה הזאת, שכבר יוצאת לכולם מכל החורים. מזל שאני יודעת להכין עוגות טעימות שגם מצריכות אפייה
|
|
|
16. מה מזכיר כאן הבונאפי את עוגת הביסוויטים?
|
|
|
17. מה זה עוגיות מרוקאיות מישהו יודע?
|
|
|
18. אינסטנט פודינג עושה לי כאבי ראש
|
|
|
19. שדרגו את פודינג הוניל לפודינג ריבת חלב למשל..
דרורית , |
קיבוץ בשרון |
|
(14.10.10) |
במקום פודינג וניל , תנסו להשתמש בפודינג בטעם ריבת חלב או פודינג בטעם שוקולד. (יש כאלו בכל סופר, אפילו במרכולית של הקיבוץ שלי!!!) ועוד שדרוג : בין שכבות הבסקווטים והקרם תנו לילדים לזלף סירופ מייפל או שוקולד. זה יוצא "סופני", פשוט מעולה!
|
|
|
20. עוגיות מרוקאיות? על מה מדובר?
|
|
|
21. פשוט נהדר!!!!
מכורה למתוק , |
תא |
|
(14.10.10) |
מדור מצויין ולא פלצני שמזכיר שפעם הכל היה פה פשוט
|
|
|
22. כתוב שם חמודה 30*30 ס"מ.אל תתייחסי למודגש
מתחתייך.הוא טמבל כמו אלה שהדגישו אותו! הוא גם לא מתכוון לנסות! באחריות!
לכל מתכון חייב להוסיף בנוסף למרכיבים את גודל התבנית.מתכון מדוייק נותן תוצאות מדוייקות.למה שננחש?
|
|
|
עוגיות מרוקאיות אלו הן העוגיות הארוכות באורך 10-15 ס"מ שמוכרים בכל מכולת או סופרמרקט.
גם כתוב עליהן "עוגיות מרקאיות".
(אבל איפה הן ואיפה הארגינליות.....)
|
|
|
24. תשובה עוגיות מרוקאיות
רני בן אברהם , |
תא |
|
(14.10.10) |
ניתן להשיג בכל סופר סטנדרטי עוגיות מרוקאיות הן באות בחבילות של 400 גרם והן בצורה מלבנית מאורכת ומאוד טעימות שיהיה בהצלחה!!!!!
|
|
|
25. אצלנו במשפחה קוראים לעוגה הזאת...
מטומטמת! כי צריךלהיות מטומטם/ת כדי לא להצליח עם ה"עוגה" הזאת.
בתיאבון
|
|
|
26. יאו זה נראה כל כך טובבב!! בא לי...:(
|
|
|
27. לא הבנתי מה עושים עם הקפה נמס?????
|
|
|
28. הכנתי שידרגתי וצא סוףףףף
במקום פודינג רגיל יצא עכשיו פודינג עם פיצפוצי שוקולד אז קניתי... חבל על הזמן טעים בכל ביס יש הפתעה ממליצה בחום נשלח מאייפון שלי
|
|
|
29. יאמממממי. איזה נוסטלגיה מתוקה.
|
|
|
אני לא אוהבת גבינה, אבל לא בא לי לתקוע חבילת שמנת 38 אחוז. האם אפשר להתפשר על שמנת 10% או 15%?
| |